2777
2789

سلام به همه. دوستای عزیز مامان هایی که باردار بودن و دیر متوجه شدن کم کاری تیرویید دارن و  زایمان کردن. میشه بگید هوش بچتون خوبه و ایا واقعاا کم کاری روی هوش بچتون تاثیر خودشو گذاشته  یا نه؟

ببخشیداستارترمنم یه سئوال داشتم

منوهمسرمم هیچ کدوم کم کاری تیروئیدنداشتیم ولی بچمون ازبدوتولداین مشکلوداشت والان یک چهارم قرص مصرف میکنه کسی بوده بچش اینطوری که خوب شده باشه چرااینطوری میشه اصلا 

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ۲۷ هفتم و کم کارم ان شالله که اتفاقی نمیافته در حال مصرق قرص ام

شما در حال مصرف دارو هستین پس فرقی  ندارید با کسی که تیرویید نداره. انشالا به خوبی زایمان کنید 

من هفت ماهم بود که فهمیدم کم کاری تیرویید دارم کلی غصه خوردم و ناراحت بودم اما فهمیدم چقدر الکی غصه خوردم پسرم سه سالشه خیلیییییی باهوشه، از یکسالگی شروع به حرف زدن کرد، دوسالگی کامل شعر و قصه میخوند، هرچی براش میگی رو سریع یاد میگیره، چند تا کلمه بلده بخونه خلاصه که خیلیییی باهوشه، اطرافیانمم همین نظرو دارن. اصلا خودتو نگران نکن، البته الانم باردارم و باز فهمیدم کم کاری دارم نمیدونم بعدی مثل این باهوش باشه یا نه

تو دنیای دلواپسی های من فقط فکر تو مثل آرامشه❤️
نن دیر فهمیدم تو ماه پتج کلی گریه کردم دکترمم استرس داد  الان نی نیم دنیا اومده شکر خدا الان ک ...

خدارو شکر. من اصلا نمیدونستم باردارم و هفته 6 ازمایش دادم با قرصی مه میخوردم عالی بود تیرویید و حتی نردیک پر کاری. دقیقا از هفته 6 تا 9 یعنی 4 هفته به علت ویار وحشتناااک و استراحت صد در صد مطلق قرص 20 ثانیه هم نمیموند تو معدم و برمیگشت  و عملا هیچی نخوردم تا هفته 9 که دوباره پزشک زنانم با کلب دعوا که قطع کردم بهم داد. امیدوارم اون 4 هفته رو بچم تاثیر نراشته باشهه. خیلی نگرانم دکترم گفت حالا اینقد گریه نکن زمان زیادی نگذشته

من هفت ماهم بود که فهمیدم کم کاری تیرویید دارم کلی غصه خوردم و ناراحت بودم اما فهمیدم چقدر الکی غصه ...

همش به خودم میگم زمان قدیم صد در صد مامانای ما هم داشتن از این کم کاریاااا و هیچ کدوم نمیدونستنن و ازمایشی در کار نبودهه و همه هم سالم و باهوش. اینارو میگم تا خودمو اروم کنم

خدارو شکر. من اصلا نمیدونستم باردارم و هفته 6 ازمایش دادم با قرصی مه میخوردم عالی بود تیرویید و حتی ...

عزیزم منم یه ماه که قرص خوردم سر خود  قطع کردم بعد یکی از اشناهام گفت نباید قط کنی دوبازه از دادم و شروع کردم قرصامو تو اون یه ماه دوباره رفته بود بالا

مدام از بده و برو دکتر تا دوز مناسب بخوری نگرانم نباش 

من شنیدم اونا که کلن کم کارن و اونا که بالای هفتاد هشتاده نگران کنندس

چقد گوشت تلخ
عزیزم منم یه ماه که قرص خوردم سر خود  قطع کردم بعد یکی از اشناهام گفت نباید قط کنی دوبازه از دا ...

من هفته 15 هستم و 8 کیلو کاهش وزن و 1 گرمم اضافه نکردم. هفته اینده هم میرم زیر نظر متخصص غدد. 

همش به خودم میگم زمان قدیم صد در صد مامانای ما هم داشتن از این کم کاریاااا و هیچ کدوم نمیدونستنن و ا ...

اصلاااااا خودتو نگران نکن عزیزم، من سر پسرم دو هفته مونده بود به تولدش دکتر گفت نای و معده نوزاد مشکل داره و به احتمال زیاد نمیتونه بعد از بدنیا اومدن نفس بکشه و شیر بخوره😔 گفتن باید عمل بشه وگرنه زنده نمیمونه. به قدری گریه کردم کارم شده بود شب و روز گریه، زار میزدم‌ چند تا سونو هم رفتم همینو گفتن اما بعدش که بدنیا اومد هیچیش نبود سالمه سالم، فقط من موندم و روحیه ی داغون از فکر و خیال و گریه، اصلا به خودت نگرانی نده ، فکر و خیال نکن و از این روزا لذت ببر، نذار مثل من روحیت بهم بریزه، اینا همش حرفه، درسته که آدم باید حواسش به همه چی باشه اما دیگه زیادی مادرا رو نگران کردن

تو دنیای دلواپسی های من فقط فکر تو مثل آرامشه❤️
اصلاااااا خودتو نگران نکن عزیزم، من سر پسرم دو هفته مونده بود به تولدش دکتر گفت نای و معده نوزاد مشک ...

فقط استرس وارد میکنن همین. امیدوارم ترس و استرس منم بره و لذت ببرم از این دوران