2777
2789
عنوان

پوشک کردن نوزاد

131 بازدید | 8 پست

خانمها شما نوزادتون رو پوشک میکنید باکهنه استفاده میکنید نوزاد دختر دارم پوشکش میکنم ولي میگن پوشک باعث عفونت میشه خواهش میکنم نظر بديد

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم رو پوشک میکردم ولی پسرم به پوشک حساسیت داد دکتر گفت چون میخوان پس نده لاتکسش رو زیاد کردن اگه برات سخت نیست کهنه بکن شرت لاولی هست بگیر کهنه هم داره زیاد بگیر بعد هر روز جمع کن بنداز ماشین یا پوشک babylino بگیر قیمتش 2برابره بقیه پوشکاس ولی من دخترم رو فقط این پوشک استفاده کردم

هرسه ساعت یکبار عوضش میکنم کالاندولا هم براش میزنم الان هم روزی یکی دو ساعت بازميزترمش ولی باز میترسم بندر زندگی میکنیم هواش خیلی گرمه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

والا منکه شنیدم پوشک خیلی بهداشتی تره. چون تو محیط استریل تولید میشه. کهنه بالاخره روش میکروب داره. خصوصا که هی میشوریم استفاده میکنیم.

بعد کهنه اگه خوب نباشه بدجووور میسوزونه داغون میشه بچه.