2777
2789
عنوان

خانوما کسی بوده امینوسنتز شده باشه

135 بازدید | 10 پست

سونو ان تی ۳.۴بود...هنوز ازمایشمو نگرفتم دکترم اما میگه تواین رنج ازمایش جوابگو نیست باید امینو بشی...خانوما کیا بعد امینو بچشون سالم بوده؟؟؟خیلی نگرانم کمکم کنین

اللهم عجل لولیک الفرج

سلام عزیزم ریکست چند بود نمیخوام بهت استرس بدم تا ۳/۵ نرماله ولی دکترا برای احتیاط میگن من ریسکم ۱ به ۲۰ بود و ان تیم ۲/۱ دهم ولی بچم سندروم داشت و سقط کردم و الان باز باردار شدم دعا کنین این یکی سالم باشه انشالله به حق علی اصغر امام حسین بچه ات سالمه عزیزم استرس نداشته باش

منم گذروندم این روزا رو 

درکت میکنم اما من نرفتم آمینیو چون پولشو نداشتم الان دخترم تو بغلم نشسته ..خداروهزار هزاربار شکر

البته عدد ان تی من اصلا مشکوک نبود به خاطر سنم مرکز بهداشت اصرار داشت که دکترم نذاشت گفت نیازی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امینو شدم البته بچه من مشکلی تو ان تی و آزمایش نداشت دلیل دیگه ای داشت که خداروشکر گفتن سالمه  یه خانمی بچشون ان تیش پنج بود اما ازمایششون امینوسنتز سالم بود 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
سلام عزیزم ریکست چند بود نمیخوام بهت استرس بدم تا ۳/۵ نرماله ولی دکترا برای احتیاط میگن من ریسکم ۱ ب ...

ازمایشمو نگرفتم‌هنوز توزوخدا برام دعاکنین

اللهم عجل لولیک الفرج
سلام عزیزم ریکست چند بود نمیخوام بهت استرس بدم تا ۳/۵ نرماله ولی دکترا برای احتیاط میگن من ریسکم ۱ ب ...

ان شالله نی نی شماهم سالم باشه برات صلوات میفرستم 

اللهم عجل لولیک الفرج

با چی سندرومش تایید شد؟

آمنیو یا سلفری؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲