2777
2789

سلام دوستان. من برای جهیزیه م قانونی اقدام کردم 

حالا اون زمان که ما جهیزیه می خریدیم رو حساب حسن نیت پدرم به اون آقا که باهاش زندگی میکردم گفته بود از آشناشون پنج تا وسیله ی بزرگ رو چکی بخره 

چکش رو بابام داده البته در وجه حامل ولی فاکتور ها به اسم اون آقاست 

حالا قاضی اون پنج تا وسیله رو داده به اون 

خیلی اعصابم خورده 

بدم میاد احساس زرنگی کرده الان قیمت یخچالم فقط شده 28تومان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتراض نکردین ؟

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

وکیل احمقم مث شلغم میمونه من حدس میزنم که با شوهر سابقم دستش رفته تو یه کاسه وگرنه جهیزیه گرفتن جز ساده ترین کارهاس 

اینم بگم من کارای جهیزیه مو تا نیمه خودم انجام دادم ولی چون اعصابم خیلی به هم میریخت تو دادگاه بابام رفته بود بدون این که به من بگه وکیلی برای مهریه ام گرفته بودم رو بابت جهیزیه هم بهش وکالت داده

حالا چند روز بعد که وکالت دادیم بهش حکم اولیه اومد که به نفع من بود همه چی اما شوهر سابقم رفته درخواست تجدید نظر داده دادگاهم رای رو به اون داده 

من نمیفهمم آخه اگه فاکتور ها سند مناسبی بود چرا همون جلسه ی اول قاضی اونا رو نپذیرفت ولی تو تجدید نظر پذیرفت

اره قانون عوض شدالان هرکی وسیله های خودشوبایدبرداره

حیف

من ساله ۹۶ جهیزیه رو اوردم دادگاه به همسرم هیجی نداد..

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

باسلام خدمت دوست عزیز

انجام فال قهوه و تا      روت و ورق بصورت ترکیبی و تنها در تمامی زمینه ها بصورت کامل و تک نیت به همراه تفسیر و بدون تفسیر

انجام دعا و طلسم بصورت تضمینی

قهوه+تاروت +ورق ۶۰تومن 

قهوه+تاروت  ۵۰ تومن

ورق+تاروت ۳۰تومن

اتفاقات آینده ۱۲ماه سال ۴۰تومن

اتفاقات آینده و حال و گذشته ۴۰تومن

فال کامل زندگی

۴۰تومن

فال احساسی با توضیحات ۲۰تومن

فال عاطفی بین طرفین ۲۰ تومن

فال ازدواج با توضیحات کامل ۲۰تومن

فال قهر،جدایی،طلاق با توضیحات کامل ۲۰تومن