2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از صبح 3 بار گریه کردم پریودم هستم از دست مامانم بی نهایت ناراحتم شوهرمم برام وقت نداره افسرده ام ...

منم ،کسل شدم از یکنواختی زندگی ،شوهرمم ک غرق کارشه...میخوام خودم دست بکار بشم

افکار منفی و استرس رو بریز دور.اهنگ شاد گوش کن.هر کاری که بهت انرژی میده و حالتو خوب میکنه بکن مثل خرید پیاده روی ورزش.سعی کن عصبانی نشی از کسی حرفی به دل نگیری واسه خودت هی بگو عیبی نداره هر هر چی بگه مهم نیست.مهم حال خودمه که اون نمیتونه خرابش کنه.فقط خودت میتونی ارامش و هیجان قبلتو به خودت برگردونی

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍

ببین منشا ناراحتیت چیه عزیزم همونو برطرف کن.هر آدم یه مشکل یا ناراحتی بزرگی داره که مدام بهش فکر میکنه، سعی کن ذهنتو ازون موضوع خالی کنی و به چیزایی که حالتو خوب میکنه فکر کنی.کتاب بخون تفریح برو ورزش کن درکنارش ولی مهمتر از همه اینها ذهنته .ذهنتو پاک سازی کن

منم ،کسل شدم از یکنواختی زندگی ،شوهرمم ک غرق کارشه...میخوام خودم دست بکار بشم

امان ازین مردا 

من بیشترین ناراحتیم از مادرمه شوهرم اگه مشغوله کاره واسه کی داره کار میکنه؟ واسه من اونم گناه داره ولی مامانم... 

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍

دقیقا دوساله عزاداریم پشت سرررهم چندتا از اقوام درجه یک و دو رو از دست دادم دورم کلی انرژی منفی هرجا میرم گریع اس دیگ یجوری شده   گوشیم میزنگه اگ اهنگش شاد باشه عذاب وجدان میگیرم چ برسه برقصم....

من بعضی وقتا باارایش کردن حالم روبراه میشه ،اومدم یکم ارایش کنم یادم افتاد عزاداریم باز دمرس شدم گفتم کیی نبینه باز داستان درس کنه رفتم شستم صورتمو