2777
2789

سلام خیلی نگرانم

ماه سوم اقدامم این ماه لتروزول خوردم وتنبلی دارم و23سالمه

روز33سیکلم هستم وپری نیومده وسه روزپیش آزدادم منفی بود

دیشب بخاطر درد شدید زیرشکم ووسط شکمم رفتم دکتروسونودادم سایز آندومترم 11

وگفت مایع تو لگنم دیده شده که گفت معمولا اواسط سیکل دیده میشه

به دکترنشون دادم گفت عفونته

ولی من هیچ علائمی ازعفونت ندارم اولین بارمم هست این دردومیکشم

میشه لطفا راهنماییم کنید

نگرانم که نکنه بارداری خارج رحم باشه چون پریروزم گردنم وشونم درد گرفته بود علائم بارداری مثل کم اشتهایی وحالت تهوع داشتم که آز دادم منفی بود

روز14سیکلمم یه فولی 11وبقیه زیر ده داشتم

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

مایع به خاطر تخمک گذاری هست

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بارداری هم‌منفیه بهش فکر نکن ان شاالله سری بعد

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری خارج رحمی‌ازمایش مثبت میشه با عدد بالا برا شما منفی بوده 

مایع به خاطر تخمک گذاری هست

آخه روز 33 سیکل وتخمک گذاری؟؟؟

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
بارداری خارج رحمی‌ازمایش مثبت میشه با عدد بالا برا شما منفی بوده 

آخه تو بارداری خارج رحمی بتادیر میره بالا وتو سونو هم متوجه نمیشن

آخه تو بارداری خارج رحمی بتادیر میره بالا وتو سونو هم متوجه نمیشن

البته تو سونو زده فولیکول های کوچک تراز 12