2777
2789

من نوبت دکتر البرزی دارم 

بهم شیافت و شربت داده قبل سونو  استفاده کنم دیگه برم برای سونو 

خب من قبلا سونو داخلی انجام دادم ولی بهم دارو وشیافت نداده خیلی استرس دارم میگم لابد می خواد یه چیز دگه انجام بده که دارو و شیافت نوشته

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹

و سوال دیگه ام اینه که آیا خود دکتر سونو میکنه خییییلی استرس دارم 😭 می خواهم بدونم اگه خوده دکتر سونو انجام میده نرم چون اصلا نمیتونم تحمل کنم دکتر مرد سونو کنه😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی یه دکتر البرزی میشناختم تو بیمارستان دنا شیراز

اره همون میگم متخصص زنان تو شیراز شما رفتید پیشش؟

دکتر البرزی شیراز؟؟مامانم ۳۵سال پیش رفت پیشش😄استرس نداره عزیزم اون دکتر کارشو بلد..بعدشم استرس سم ریلکس کن

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  

کسی به اندازه من دنبال ابرزی رستمی نبود .پشیمونم وقتم و هزینم براشون صرف کردم. فقط اسم در رفته اگه بهت بگم میخواستن چه بلایی سرم بیارن عمرا میرفتی پیشش. خدا خواست که به وابسته یکی از اشنایان با دکتر وفایی اشنا شدم هرچی از معلومات و اطلاعاتشون مطانتشون بگم کم گفتم و فورا با یه نسخه مشکل من حل شده بدون کورتاژ و عمل. من دخترم و بهم اون دکترا گفته بودن کورتاژ کن

دکتر البرزی شیراز؟؟مامانم ۳۵سال پیش رفت پیشش😄استرس نداره عزیزم اون دکتر کارشو بلد..بعدشم استرس سم ر ...

ببخشید عزیزم مشکل مادرتون چی بوده؟

مادرتون کنارتون نیست که بپرسید ببیم خودش سونو کرده یادستیار خانومش؟

من کیست اندو متریوز دارم😣

از استرس اعصابم داغونه 

کسی به اندازه من دنبال ابرزی رستمی نبود .پشیمونم وقتم و هزینم براشون صرف کردم. فقط اسم در رفته اگه ب ...

عزیزم مشکل شما چی بوده؟

به یه زحمتی نوبت گیر اورده حالا ب ام نوبت سونو داده خیلی استرس دارم قراره چی بشه😥

ببخشید عزیزم مشکل مادرتون چی بوده؟ مادرتون کنارتون نیست که بپرسید ببیم خودش سونو کرده یادستیار خانو ...

نه عزیزم نیست..اما مشکل از بابام بوده عمل شده بود...۳۵سال پیش ک خودش سونو نداشته..کلا آز و همه چیزشو میفرستاد جای دیگ..الان و نمیدونم عزیزم

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  
نه عزیزم نیست..اما مشکل از بابام بوده عمل شده بود...۳۵سال پیش ک خودش سونو نداشته..کلا آز و همه چیزشو ...

اها ممنون گلم