2777
2789
عنوان

هم درد ها بیان بگین چیکار کنم

156 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها مادر شوهر من بلوک بغلی میشینن من به شوهرم سه سال ازدواج کردیم از تهران بیرون نرفتیم بهش میگم واسه اربعین بریم مشهد ولی قبول نمیکنه خودم میدونم بخاطر مادر شوهر مه 

چون بریم یا باید باهامون بیاد یا جنگ میمنه واسه همینم شوهرم هیچ مسافرتی تا حالا نبرده و راضی ام نمیشه که ببره 

بخدا گریه ام گرفته از دست این قوم یزید

پدرشوهرت فوت کرده؟؟

عجب آدمیه مادرشوهرت.. چی بگم

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه گوشیمو خاموش میکنم همش

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

جهان سومیم دیگه این قوم شوهر کی میخوان دست از سرمون بردارن نمیدونم اگه منطقین به خود خانواده شوهرت بگو بگو دلم گرفته دلم مسافرت میخواد ولی نمیدونم چرا شوهرم به دلم راه نمیاد

میدونم چی میگی 

منم تا وقتی جاری نداشتم شوهرم سفر دوتایی نبردم

بعد که اون اومدو با برادرشوهرم رفتن گشتو گذار تازه دوزاریش افتاد

خیلی انتحاری ومخفیانه آماده شدیم و به بهانه سفر کاری رفتیم سفر قبل رفتن به مامانش گفت 

مامانشم داغ کرده بود داشت میترکید اما کاری ازدستش برنمیومد

منکه گوشیمو خاموش میکنم همش

نمیشه آخه با شوهرم ک نمیشه بجنگم اگه خاموش کنم و جوابشو ندم زندگیم داغون میشه

البته شوهرم وقتی بیرونیم نمیگه اومدیم خوش گذرونی میگه اومدم بیرون کار داشتم

میدونم چی میگی  منم تا وقتی جاری نداشتم شوهرم سفر دوتایی نبردم بعد که اون اومدو با برادرشوهرم ...

سه تا برادرن یکیش ک عروسیش با ما بود هر دو در یک روز الان مادر شوهر پیش مجردس

برادر شوهرم زنشو میبره و مادر شوهرم هیچی از دستش برنمیاد فقط حرص میخوره 

یه بار رفته بودن مشهد میگفت چرا منو نبردن من ک اونارو نمی‌خورم تو راه

بگین چطوری راضیش کنم و دخالت مادر شوهر مو چیکار کنم هر روز 3 بار به من 3 بار به شوهرم زنگ میزنه ک بب ...

شما میتونی هر وقت زنگ زد جواب ندی  بعد یه مدت زیاد زنگ نمیزنه   ولی دیگه شوهرتو نمیدونم بگم چجور راضی کن   

تنها راحش اینه که بهش بگین میخواین برین خونه فلان فامیلتون که تو فلان شهره  تا یکی دو هفته دیگه میاین   .  اون که نمیوفته دنبالتون بیاد  شما خودتون برین عکسا رو هم  قایم کن که کسی نبینه   

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .