2777
2789

پریروز رفتم سونو دکتر گفتش که آندومترم ضخیمه...۱۶mm

خیلی ناراحتم😔شوهرم امروز میگفت که خانومه همکارشم همین مشکلو داشته مجبور شدن تخمک فیریز کنن..یعنی با دارو حل نمیشه..خواهشا اگه اطلاعاتی در مورد آندومتر ضخیم دارید بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم اندومتریوز گرید 2 دارم و یه کیست 5mداشتم که با لاپاراسکوپی برداشتن برام دکتر میگفت بعد از عمل شاید طبیعی باردار شی ولی متاسفانه فهمیدیم شوهرم هم مشکل داره و باید ivfانجام بدیم، ولی خیلی ها حتی با وجود کیست و اندومتریوز باردار میشن، چند وقته اقدامی؟ 

یعنی یه روز منم مامان میشم  
من خودم اندومتریوز گرید 2 دارم و یه کیست 5mداشتم که با لاپاراسکوپی برداشتن برام دکتر میگفت بعد از عم ...

اقدام جدی نداشتم تاحالا ..یعنی دارو نخوردم ..البته جلوگیری هم نداشتم تقریبا ۸ ماه...آندومتریوز گرید ۲ یعنی چی؟

اقدام جدی نداشتم تاحالا ..یعنی دارو نخوردم ..البته جلوگیری هم نداشتم تقریبا ۸ ماه...آندومتریوز گرید ...

ببین اندومتریوز 4تا گرید داره از یک شروع میشه که ضعیف هست تا چهار که خیلی شدیده، از من میشنوی شروع کن برای درمان نمیخوام بترسونمت ولی من هشت سال بچه میخوام و این مشکل دارم ولی با قرص دارو نشد که نشد بچه دار بشم اگه خدا بخواد ماه دیگه میرم واسه کاشت جنین

یعنی یه روز منم مامان میشم  
ببین اندومتریوز 4تا گرید داره از یک شروع میشه که ضعیف هست تا چهار که خیلی شدیده، از من میشنوی شروع ک ...

ممنون عزیزم انشالله همین امسال نینیت بیاد بقلت...

منم دو روزع فهمیدم مشکلمو خدا بخواد همین یکی دوروز میرم پیش دکترم آزمایشامو نشونش میدم و پیگیری میکنم