2777
2789
عنوان

اهنگ نوستالژيك و قديمي كه حس خوب ميده بهتون😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 15582 بازدید | 91 پست
😂😂😂يادش بخير عمو كوچيكم اينو ميخوند برامون مسخره بازي درمياورد...

واقعا برای مسخره بازی خوراک بودا😂😂😂

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهنگ ای که تویی همه کسم بی تو میگیره نفسمممم😁 خیلی دوسش دارم اهنگ عاطفه عاطفه عاطفه ها نزدیک یک مهر نشونش میدادن اسم خاهرم عاطفس وقتی نشونش میدادن کلی ذوق میکردیم😓😂😂😁

خدایا همیشه باش💫😍
وا چرا عزیزم .

نمیدونم😑یدونه این مادر پرستار دلم 

یدونم اون که پسر بچه میخونه دیشب خواب بابا دیدم دوباره😑

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
اهنگ ای که تویی همه کسم بی تو میگیره نفسمممم😁 خیلی دوسش دارم اهنگ عاطفه عاطفه عاطفه ها نزدیک یک مهر ...

اون پنجره پنجره پنجره ها نبود که وا میشد سوی عاطفه ها؟ 😜😂

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃
بچه ها قبول دارین تمام این آهنگ هایی که گفته شد قشنگن  همه هم باهاشون خاطره داریم

من بچه بودم داداشم ی ام پی تری داشت یادمه اهنگ هم اتاقق برس  ب دادم رو گوش میدادم و داداشمم میرفت سربازی های های گریه میکردم براش