یه_مامان_مهربونم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 3736 عنوان خانومایی که بخارشور جدیدا با قبلا خریدین بیاید لطفا 129 بازدید | 19 پست چه مارکی خوبه؟؟؟ چند خریدید؟؟؟ چندسال پیش خریدید؟؟ راضی هستین؟؟؟مدلش چیه؟؟؟خانومایی که تازه خریدین عکس بذارید مدلشو ببینم با تشکر🌷😘 1398/07/10 | 15:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10984 من پنج سال پیش گرفتمکابیبنت و سرامیک و در اتاق و در حموم دسشویی و قالی و مبل رو باهاش تمیز میکنمفقط حال میکنم با کابینتا آی برق میوفته🤩 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 17444 من چند ماه پیش خریدم همیلتون خیلی راضیم.قیمتشو نمیدونم تو جهیزیم بود اخه من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 17444 هرمبلی به بخارشوی نمیسازه خانوما.یکی از اشناهای من زد به مبلش رنگ پرید.همین جاهم یکی میگفت رنگ مبلمو برد من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
samakhanomi عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 8301 ما یکی داشتیم مارکش یادم نیست ولی مامانم دوسش نداشت دادش ب خواهرم جالب نیست بنظرم فقط برای کاشی خوبه و مبل شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
یه_مامان_مهربونم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 3736 من پنج سال پیش گرفتم کابیبنت و سرامیک و در اتاق و در حموم دسشویی و قالی و مبل رو باهاش تمیز میکنم ... چند مدکش چیه برای مبل و فرشم استفاده میکنی؟
یه_مامان_مهربونم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 3736 من چند ماه پیش خریدم همیلتون خیلی راضیم.قیمتشو نمیدونم تو جهیزیم بود اخه برای مبل هم استفاده میکنی؟
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10984 چند مدکش چیه برای مبل و فرشم استفاده میکنی؟ مارکش اگه اشتباه نکنم fabeاره مبل و فرشم تمیز میکنم باهاش 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 17444 برای مبل هم استفاده میکنی؟ نه اصلا.چون هرمبلی به بخارشوی نمیسازه نخواستم حتی امتحان کنم.میترسم من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
بانویپاییز عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 2510 چند مدکش چیه برای مبل و فرشم استفاده میکنی؟ عشقم هرچی هست من نمیدونم ولی تگ کردنت اشتباهه هروقت آبی بشه درسته فقط پریسا باربی تگ شده درست امیدوارباش
یه_مامان_مهربونم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 3736 عشقم هرچی هست من نمیدونم ولی تگ کردنت اشتباهه هروقت آبی بشه درسته فقط پریسا باربی تگ شده درست هرکار کردم نشدن