2777
2789
عنوان

خانومایی ک سقط داشتن

391 بازدید | 55 پست

سلام خانوما ،بعد از ۲سال اقدام این ماه ب صورت معجزه آسایی باردار شدم ولی متاسفانه زیاد طول نکشید و روز ۳۵ ،با شروع لکه بینی سقط شد،حالا چقد باید منتظر بمونم تا دوباره اقدام کنم؟

خدایا خودت حافظ و نگهدار گل پسرام باش،الهی شکرت😍❤💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سنم کم بود سه ماهه ام رحمم اوکی شد ولی معمواا میگن تاشیش ماه انشالله یه بارداری سالمو بزودی داشته باشی

زندگیم یه کوچولو میخاد که دلموبه زندگی نه...به دنیایی که زیادم خواستنی نیست گرم کنه
من سنم کم بود سه ماهه ام رحمم اوکی شد ولی معمواا میگن تاشیش ماه انشالله یه بارداری سالمو بزودی داشته ...

ممنون عزیزم،۶ماهم زیاده 

علت سقطت چی بود حما نگه نداشت؟

نمیدونم دلیلش چی بود،با دو روز تاخیر بتام ۲۳۰بود،بعد لکه بینی رفتم ،شده بود ۲۱،دکتر گفت بتا پایین اومده یعنی سقط

نمیدونم دلیلش چی بود،با دو روز تاخیر بتام ۱۳۰بود،بعد لکه بینی رفتم ،شده بود ۲۱،دکتر گفت بتا پایین او ...

حالم گرفته شد منم بتام ۱۳۳بوده

زندگیم یه کوچولو میخاد که دلموبه زندگی نه...به دنیایی که زیادم خواستنی نیست گرم کنه