2777
2789
عنوان

مامانایی که نی نی دارین یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی پتو پتو مسافرتی رو بستم به لوله شوفاژ و اون تو تابش میدم تا بخوابه 😅

چ جالب منم وقتی تنهام رو زمین میکشم.. قتی کسی هست تابش میدم...بچه تون چند کیلوئه؟؟منم ببندم به رادیاتو یا تخت نیافته ی وقت؟

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
بچه رو میزارن تو پتو دو نفر سر پتو رو میگیرن مثل گهواره تکون میدن  منم از این کارا میکنم برا پ ...

منم میکنم اینکارو..ولی فک کردم خوش میره تو پتو میخوابه.

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
چ جالب منم وقتی تنهام رو زمین میکشم.. قتی کسی هست تابش میدم...بچه تون چند کیلوئه؟؟منم ببندم به رادیا ...

هفت کیلو

رو زمین میکشی میخوابه؟

خونه مامانم اینا بسته بودم به نرده راه پله 

اینجا امکاناتم محدوده

اگه بتونی دو طرفشو ببندی که عالیه. ننو میشه

دختر عمه م داد براش ننو ساختن. خیلی به کارش اومد

به نظرم رو پا از همش بدتره..ی مدت که پسرم رو پا میخوابید..داغون شده بودم..وقتی میخواستم راه برم تا چ ...

واقعا بدترین شرایطه . من بچم یاباید توبغل قدم بزنم یاروپا .چون دیسک کمردارم و خارپاشنه بیشتراز ده دقیقه نمیتونم مجبورم رو پابزارم ولی واقا بدعادت شد قبلا تامیخوابید میزاشتمش سرجاش خصوصا شبا روزاکه خیلی کم میخوابید اماالان شبا تاصبح ده بار بیدارمیشه وبازم بایدبزارم روپا

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
توی پتو پتو مسافرتی رو بستم به لوله شوفاژ و اون تو تابش میدم تا بخوابه 😅

ببخشید ی سوال اون وقت بچتون روچطور میزارید زمین

از من میشنوی هم تخت بخر هم گهواره  حتما حتما حتما حتما بگیر  تو از کجا میدونی بچت چه ...

اخه عزیزم گفت جاندادم مستاجره من دوتاش رو گرفتم‌ هم تخت هم گهواره و نی نی خواب هیچ جوره نمیخوابه فقط پا😫

نه تخت نگرفتم نمیدونم والا گیج شدم دیروز رفته بودم بیرون اخرین لحظه پشیمون شدم وگرنه داستم میگرفتم

برای من اصلا گهواره کاربردنداشت . ولی تخت وگاهی میزارم هم بازی کنه هم وقتی مهمون بیاد وبخوابه از ترس بچه تاپذیرایی میکنم میزارم توتخت خودش محافظش رومیدم بالاخصوصاچندماه اول ک مهمون زیادبود

ببخشید ی سوال اون وقت بچتون روچطور میزارید زمین

پتو بلنده

از طول دو‌لا کردم بستم

وقتی بچه رو‌میذارم تو پتو قدر پنج سانت از زمین فاصله داره. خوابید همونجا میذارمش زمین. زیر سرشم بالش میذارم که بالا نیاره

گاهی توی پتو یه زیر انداز نازک میذارم و وقتی خوابید با زیر اندازش بلند میکنم و میذارم تو گهواره تاب میدم