2777
2789
عنوان

وای حسودیم میشه

429 بازدید | 33 پست

دیروز دختر همسادمون رو دیدم سه ساله ازدواج کرده با یه خانواده خیلییییی پولدار خونش تو حیاط مادرشوهرش هست گفتم خیلی سخته حیاط مادرشوهر قسم میخورد ک تا حالا یه استکان واس مادرشوهرم جمع نکردم نشستم اصلا نمیزاره دست ب سیاه سفید بزنم همش کباب درست می‌کنه زنگ میزنه میگه اگه بیایی پیش ما شام بخوری خوشحال میشیم بد میرم شام میخورم پا میشم میام حالا منه بیچاره 9ماهه عقد کردم مثل کلفت از روز اول بامن برخورد کردن عصبیم میتونید تایپیک مادرشوهر رو بخونید تو تایپیکام الان دارم منفجر میشم از عصبانیت

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

نا خودآگاه آدم خودشو مقایسه میکنه.حق داری ولی غصه نخور عوضش دیگه خودتو دست بالا بگیر کلفتی مردمو نکن لطفااا

حیدربابا آغاجلارون اوجالدی، اما حیف جوانلارین قوجالدی  ...💞 شهریار💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از اول کار کردی منم ۷سال عروسشونم یک لیوانم نشستم 😑

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم