2777
2789
عنوان

پسر لجبازم

188 بازدید | 19 پست

خانما پسر ۵سالم خیلی لجبازه 

خیلی عصبی هست منو هم عصبی کرده 

مهد نمیره از جاهای شلوغ بدش میاد 

هرجا آهنگ باشه نمیره عروسی و یا باشگاه که میرم 

چکارش کنم 

یه صلوات برای آرامش دلم میفرسی.

از اول نبردیش؟؟عجیبه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻪ ﻭﺍﻟﺪﯾﻦ

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺑﺎ ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﺎ

ﺭﻭﺍﻧﭙﺰﺷﮑﺎﻥ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻣﯽﮔﻮﯾﻨﺪ

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻪ؟

ﺯﯾﺮﺍ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﻬﺶ ﮔﯿﺮ ﻣﯿﺪﯼ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻨﻔﺲ ﻧﺪﺍﺭﻩ؟

ﺯﯾﺮﺍ ﺗﺸﻮﯾﻘﺶ ﻧﻤﯽﮐﻨﯽ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﮐﻢ ﺣﺮﻓﻪ؟

ﺯﯾﺮﺍ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺣﺮﻑ ﻧﻤﯿﺰﻧﯽ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺩﺯﺩﯼ ﻣﯿﮑﻨﻪ؟

ﺯﯾﺮﺍ ﺑﺬﻝ ﻭ ﺑﺨﺸﺶ ﺭﻭ ﺑﻬﺶ ﻧﻤﯽﺁﻣﻮﺯﯼ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺗﺮﺳﻮﺳﺖ؟

ﺯﯾﺮﺍ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﯾﺸﻮ ﻣﯿﮑﻨﯽ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺑﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﻧﻤﯿﺬﺍﺭﻩ؟

ﺯﯾﺮﺍ ﺻﺪﺍﺕ ﺭﻭ ﻭﺍﺳﺶ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻧﻤﯽﺁﺭﯼ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻋﺼﺒﯿﻪ؟

ﺯﯾﺮﺍ ﺍﺯﺵ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻧﻤﯿﮑﻨﯽ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺑﺨﯿﻠﻪ؟

ﺯﯾﺮﺍ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﻧﻤﯿﮑﻨﯽ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺑﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﭘﺮﺧﺎﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ؟

ﺯﯾﺮﺍ ﺗﻮ ﺧﺸﻦ ﻭ ﺳﺨﺘﮕﯿﺮﯼ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺿﻌﯿﻔﻪ؟

ﺯﯾﺮﺍ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺗﻬﺪﯾﺪﺵ ﻣﯿﮑﻨﯽ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺩﺍﺩ ﻭ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﻣﯿﮑﻨﻪ؟

ﺯﯾﺮﺍ ﺑﻬﺶ ﺍﻫﻤﯿﺖ ﻧﻤﯿﺪﯼ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﺖ ﻣﯿﮑﻨﻪ؟

ﺯﯾﺮﺍ ﺑﻐﻠﺶ ﻧﻤﯽﮐﻨﯽ ﻭ ﻧﻤﯽﺑﻮﺳﯿﺶ...

ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﮔﻮﺷﻪ ﮔﯿﺮﻩ؟

ﺯﯾﺮﺍ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻣﺸﻐﻮﻟﯽ...(ﻣﺸﻐﻮﻝ ﮐﺎﺭﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩﺕ‏)

ﻧﻤﻮﺩ ﺍﯾﻦ ﺭﻓﺘﺎﺭﻫﺎ ﺩﺭ ﺑﺰﺭﮔﺴﺎﻟﯽ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻄﺮﻧﺎﮎ ﻭ ﻏﯿﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﺩﺭﻣﺎﻧﻨﺪ

ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ:

ﭘﺪﺭﺍﻥ و ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ؛

ﮐﻮﺩﮐﺘﺎﻥ ﺁﯾﯿﻨﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﻧﻤﺎﯼ ﺍﻋﻤﺎﻝ ﺷﻤﺎﺳﺖ...

ﺗﻘﺪﯾﻢ ﺑﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﻭﺍﻟﺪﯾﻦ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ،

ﻭ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻧﯽ ﺷﺎﯾﺴﺘﻪ ﺩﺭ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ.

بردم مهد دیگه دوروز رفت امروز که سومه میکه نمیرم 

من بدم میاد از همه 

با زور بردمش گفت حالا که میرم میرم اذیت میکنم 

کارای بد میکنم خیلی شدید عصبیه

ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻪ ﻭﺍﻟﺪﯾﻦ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺑﺎ ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﺎ ﺭﻭﺍﻧﭙﺰﺷﮑﺎﻥ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻣﯽﮔﻮﯾﻨﺪ ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﯿ ...

ممنون عزیزم

ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻪ ﻭﺍﻟﺪﯾﻦ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺑﺎ ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﺎ ﺭﻭﺍﻧﭙﺰﺷﮑﺎﻥ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻣﯽﮔﻮﯾﻨﺪ ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﯿ ...

من همه ایناهارو دارم 

مشکل خودمم هستم

خدا چکار کنم  

یه مهد بردم خوب بود همین که آهنگ گزاشت گفت بریم خونه هر کاریش کردم نرفت

تو خونه آهنگ بزار و خودت گاهی وقتی مشغولی آهنگهای سنتی و قدیمی که راجب دوست داشتن و.. هست با صدای قشنگ بخون..

خود من همیشه آهنگ. تو ای بال و پر من رفیق سفر من..

رو میخونم نمیدونم خواننده اش کیه ولی از بچه گی تو ذهنم مونده و برای پسرم میخونم گاهی واسه خودنمایی میگه اه مامان نخون دوست ندارم.. ولی بغلش میکنم محکم بوسش میکنم میگم میخونم میخونم میخونم..و میخواد از بغلم فرار کنه نمیذارم و نازشو میخرم..

براش قصه های شب که گوینده قصه رو تعریف میکنه دانلود کن قصه همراه آهنگه.. بزار اگر ترس از آهنگ با صدای بلند داره.. کم کم موزیک همراه قصه به گوشش بخوره براش عادی شه

گاهی بغلش کن ببوسش و ازش بپرس چرا آهنگ دوست نداری ؟ میترسی؟ تو رو یاد چیز بدی میندازه؟ چرا فکر میکنی آهنگ خوب نیست! سرت درد میگیره؟ اگر با صدای کم باشه چطور بازم اذیت میشی؟میخوای آهنگ با صدای کم گوش بدیم ببینیم حالت چطور میشه؟میخوای آهنگ قشنگ به سلیقه تو بزاریم و دو تایی برقصیم؟

اینجوری باهاش حرف بزن راجب همه چیز..به خواسته هاش احترام بزار و ازش نظر بخواه و حرفاشو گوش بده و گاهی که دیگه حرفاش غیرمنطقیه وقتی صحبتهاشو گوش کردی بگو ببین پسرخوشگلم حرفاتو گوش کردم ولی حرف تو درست نیست الانم ما اینجا مهمون هستیم باید یه کمی صبر کنی تا مهمونی تموم بشه بعد میریم خونه یا فلان چیزو که نمیخواد بخری یا هرچی..دلیلش رو برای نخواستنها و نرفتن ها و.. بپرس بعد خودتم دلیلت رو برای خواستن ها و رفتن ها و.. بگو و بهش بفهمون به این دلیل باید اون کار انجام بشه..وقتاییکه به حرفت گوش داد بگو مرسی که امشب بچه خوبی بودی و صبور بودی و الان مامان برای جایزه یه قصه قشنگ برات میگه تا بخوابی..باهاش همراه شو و وقتی باهاش حرف میزنی از قدرتت برای انجام کار استفاده نکن بزرگتر بودنت رو بهش تحمیل نکن.. ساده حرف بزن و خوب توضیح بده و خوب حرفاشو گوش بده..لجبازیش کم کم برطرف میشه 

چرا عروسی میبرم ولی یه کم که گزشت میگه چرا آهنگ هست من میخام برم خونه

وای خواهر تمام مشخصات پسر منو داره اعصاب برام نزاشته حتی توخونه هم اهنگ‌میزارم واسه خودم که ورزش کنم میاد قعط میکنه میگه نمیخام.ینی هرچیو گفتیا پسر منم همینجوره حتی از عکس گرفتنم خوشش نمیاد هنوز یه عکس درستو حسابی ازش ندارم بدش میاد از عکس گرفتن نمیزاره عکسش بگیرم مگه یواشکی