2777
2789
عنوان

نکات ریز نظافت منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 5277 بازدید | 30 پست
اونکه اره ولی خب بوی بدی داره ادم اذیت میشه

بوی سرکه هم دست کمی وایتکس نداره.

اما کمی بعد بوش میره.

من ماسک می زنم . دو تا . خیلی هم تند انجام میدم. بعد از انجام هم یه سر از خونه میرم بیرون. هم پیاده روی کرده باشم.هم تا برمیگردم دیگه بو رفته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تمیزی و جای چربی کابینت ام دی اف چی پیشنهاد میدید

من کابینتام ام دی افه با اسکاج و مایع ظرفشویی تمیزشون میکنم البته همینطور که اسکاج میزنم سریع با دستمال خشک میکنم ک ی موقع باد نکنه

من کابینتام ام دی افه با اسکاج و مایع ظرفشویی تمیزشون میکنم البته همینطور که اسکاج میزنم سریع با دست ...

من همه راه ها رو رفتم

از شامپو فرش بگیر تا حتی شیشه پاک کن

ولی یه رد روشون میمونه نمی دونم چطوری پاک میشه

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
برای تمیزی و جای چربی کابینت ام دی اف چی پیشنهاد میدید

سرکه سیب خونگی تو مایع ظرفشویی بریز همه جا روتمیزکن عالیه حتی اینه برق میفته

شیرالات وکابینت ویخچال ودستشووی وحمام ومیزتلویزیون و..

یک پیشنهاد خوب برای خانمهای خونه:

اگر میخواین لباسهاتون واقعا تمیز شسته بشه اینکارو کنید.یک بسته پودر ماشین رو با یک لیوان نمک و یک لیوان جوش شیرین خوب مخلوط کنید و بریزید در یک ظرف پلاستیکی و درش رو محکم ببندید.حالا برای هر بار شستشو میتونید حداکثر شش قاشق غذا خوری سر پر در جا پودری بریزید.نکته یک:نمک رنگ لباس رو حفظ میکنهنکته دو:جوش شیرین زردی لباس زیر و یقه رو میگیره و بوی بد لباس رو کاملا میبره نکته سه:لباسها کاملا ضدعفونی میشننکته چهار:ماشین لباسشویی و جا پودری رسوب نمی گیرهاین پیامو همیشه نگه دارینکاربرد زیادی داره

سرکه سیب خونگی تو مایع ظرفشویی بریز همه جا روتمیزکن عالیه حتی اینه برق میفته شیرالات وکابینت ویخچال ...

مرسی گلم امتحان میکنم حتمن😘😘

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲