2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

1257 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها من تازه عضو شدم و ماه دومه که اقدام به بارداری میکنم هنوز پری تاخیر نیوفتاده که بی بی چک زدم و منفی بود دپرس شدم و میترسم نکنه مشکلی دارم😔 شما بعد از چند ماه اقدام باردار شدید؟ من چون قبلا واژینیسموس بودم از ژل لوبریکنت همیشه استفاده میکنم نکنه این مانعش شده!؟ خلاصه حالم گرفته ست😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ژل های ایرانی ضد بارداری نیستن ولی سرعت اسپرم رو کم میکنن و کلا بین دکترا هم یه دسته موافقن یه دسته مخالف 

درباره اقدام هم اگر همیشه و هر ماه پریود میشی و مرتب داری احتمال اینکه مشکلی داشته باشی کمه شما رمز موفقیتت توی ناامید نشدن،فکر نکردن و استرس نداشتنه و اینکه به خودت و بدنت یه مدت زمان بده

میخواهم بهترین باشم 🙌

فولیک اسید خودت. مولتی ویتامین مینرال همسرت.  مواد غذای گرم مثل ابگوشت. کله پاچه. موز. پسته. شیره انگور. خرما. گردو. ماهیچه. چلوگوشت باگوشت گوسفندی.  حلورده. کرم کنجد. ایناچیزای که مرد رو قوی میکنه.      خودتم بخور واینکه نزدیک تخمک گذاریت شد حس کردی ترشح داری  کیت بزن ببین اگهَ2خط شد فرداش و همان شب ها اقدام کن.  از زمانی که پاک شد هرشب هرشب نمبخواد بذارنزدیک تخمک گذاریت.  کیت داروخانه داره بگو کیت تخمک گذاری.  

من ماه ۵ هستم و باردار نشدم طبیعیه عزیزم‌

وقتی باردار نمیشی چی کمکت میکنه که دپرس نشی!؟

و اینکه حتما باید موعد پری بشه و بی بی چک زد؟ ممکنه الان که روز ۲۴ م پری هستم زود بوده باشه برا بی بی چک؟

پس این ماه کیت تخمک گذاری بخرم بنظرت برم دکتر؟

اره بخرگاهی اسپرم با هرشب هرشب ضعیف میشن یا یه شب درمیان. اما کیت نشان میده . دکتر لازم نیست تا1سال لازم نیست. از داروخانه قرص بخر. یا برو خانه بهداشت محلتون پرونده تشکیل بده اونا بهت فولیک اسید ومولتی میدن.