الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا من پریودیم ی روز عقب جلو نمیشد دیگه هفت سال ک منتظره نی نی واحتیاج به معجزه دارم واسه بچه دار شدن
خدایا منتظره معجزت هستم کسی رو ندارم دستما بگیر دلم نی نی میخادسختم دیگه چقد گریه کنم میگی کسی دل یتیم رو نکشونه اما از ادما گرفته تا خودت دلمو شکونیدید😭😭😭
این وضعیت کلا ادمو کلافه میکنه مخصوصا که هر روزم میپرسن مامان نشدی ؟
اره منم درگیرشم دلم میشکنه انگار با هر بار سوال پرسیدنشون ب خودم قول دادم هیچ وقت هیچ وقت از کسی این سوالو نکنم
وای خدا جون مرسی ک تو ۲۸مهر جواب آزم مثبت شد و کنجدمو گذاشتی تو دلم خدایا ب همه منتظرا از این فندقا هم بده و نی نی منم سالم بیاد تو بغلم🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍اگ دوس داشتی دوست عزیز واسه کنجد منو بقیه کنجد کوچولوها ک سلامت بیان بغل مامانیا یه صلوات میفرستی
باردار میشی مال من سه ماه یه بار میومد تنبلی هم داشتم شوهرمم اسپرمش تحرک نداشت.ختم قرآن شروع کردم اصلا ناامید نشدم دو سه بار ختم کردم خدا جوابم داد
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.