2777
2789
عنوان

دخترم سرما خورده یه لحظه بیاید😟

171 بازدید | 11 پست

سلام مامانا دخترم سه ماه و نیمشه سرما خورده دکتر براش شربت کوریزان تجویز کرده 

تب نداره ولی نگرانم نمیتونم بخابم الان روشو باز کردم دیدم خیسه عرقه

به نظرتون به خاطر سرما خوردگیه عرق میکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرق کنه زودتر خوب میشه

فقط نذار بهش باد بخوره

خیلی هم لباس تنش نباشه

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

ايشالا كه هر چه زودتر حال نوزادتون خوب بشه عزيزم، من تازه سركلاژ كردم و الان هفته ١٦ هستم، خواستم ببينم شما تا هفته چند استراحت مطلق بودين؟ و استراحت مطلقتون تا چه حد بود؟ ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد 

میشه برای سالم به دنیا اومدن نینیم یه صلوات بفرستید ؟🙏❤️❤️❤️ خدایا جز تو کسی رو ندارم 🤲🏻
ايشالا كه هر چه زودتر حال نوزادتون خوب بشه عزيزم، من تازه سركلاژ كردم و الان هفته ١٦ هستم، خواستم بب ...

سلام عزیزم من تا اخر ماه هشتم بارداری استراحت مطلق بودم و فقط برا دسشویی و ده روز یکبار حمام میرفتم

من سابقه زایمان زودرستو هفته ۲۱ داشتم 

این بارداریمم طول سرویکسم ۲۳ بود به خاطر همین خیلی رعایت میکردم 

ولی هشت ماه رو که تموم میکردم دیگه ازاد شدم

انشالله بارداری خوبی داشته باشین و به سلامت نینیتونو بغل بگیرین😘