2777
2789
عنوان

بچم نمیخوابه😭😭پوسم کنده شد دیگه

151 بازدید | 20 پست

😭😭😭گریه میکنه.کولیک داره.بچه اولمم همین جوری بود.ولی سرش حال وحوصله داشتم .الان ندارم دیگه.مغزم نمیکشه از اینهمه گریه.همه کارا رو هم بلدم بکنم .همه راه ها رو.ولی خوب اخرش همینه.الان تازه خوابید.از بس رو پام تابش دادم.ب ا س ن م لهه😂😂نمیتونم بشینم .چقدربده خداا

ای جااااانم

خدا ببخشه برات

الان نگاه به صورت معصومش کن تموم خستگیت رفع میشه

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقتشه؟؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

من پسرم چهارسالشه هنوزم رو پا میخوابه روزی دو بار ظهر و شب روزی دوتا یک ساعت😂😂😂 

نیمه ی پر لیوانو ببین یه ورزش توپ عضله ساز برای رون و پاهامه😂😂

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟
والا هنوز کاملا مشخص نیست چیه.ولی بیشتر میگن دل درده.وعادیه بعضی از بچه ها اینطورمیشن.

پس ان شالله زود دل دردش خوب میشه و شبا راحت میخوابه.

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
یک ماه و دو هفته

ای جان ،خداحفظش کنه ولی اگه میتونی حالت دمر بگیرش روی دستت اگه دلدرد باشه ارامش میگیره ،،،شکمش برعکس عقربه ساعت ماساژ بده .

واینکه ببین با روش دیگه ای نمیخوابه؟؟اخه انشالله بزرگتر بشه خب هم سنگینتر میشه هم بدعادتی هست رو پات بخوابه ن کمربرات می مونه ن پا .

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
ای جان ،خداحفظش کنه ولی اگه میتونی حالت دمر بگیرش روی دستت اگه دلدرد باشه ارامش میگیره ،،،شکمش برعکس ...

عصب دستم کش اومد بس که نگهش داشتم رو دست .همه روش ها رو بلدم.همه را .