2777
2789
عنوان

بالاخره یه روز اینو می خورم 😍😍+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 47 پست
به کی رفته چالش

عمه ش

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
خدا نگهش داره

مرسی عزیزم

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر از مادرم زحمتمو کشیده ولی نگرانی مو مادرم بیشتر کشیده

عزیزم.خدا جفتشونو حفظ کنه.مادر منم واسم زحمت کشیده ولی محبت نداشت یا بلد نیست ابراز کنه.خیلی سخته.نمیشه باهاش حرف زد.خدا مادر منم حفظ کنه

ای جان چالش خدادادیه یا فشار دادین اینجوری شده،🤩🤩🤩

نه بابا فشار چیه😞

خدا نگهش داره 

ممنون 😘

استارتر امضات حرف دله منه فقط من مادرم نمرده طلاق گرفته از چهار. سالگی با نامادر بودم

خیلی سخته😔

دوستان موهای دخترم همش ریخته 

۵ ماهشه 

وقتی دنیا اومد کلی مو داشت😥😥😥😥

چکار کنم؟؟؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
دوستان موهای دخترم همش ریخته  ۵ ماهشه  وقتی دنیا اومد کلی مو داشت😥😥😥😥 چکار کنم؟؟؟

پسر منم موهاش می ریخت همون سه ماهگیش زدم الان پر پشت شده

پسر منم موهاش می ریخت همون سه ماهگیش زدم الان پر پشت شده

دلم نمیاد بزنم دختره 

راه دیگه ای نداری؟

بنظرت درمیاد؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️