2777
2789

خلاصشو بگم چون پسر کوچیکم اذیت میکنه دوروزه پسرم میگم نمیرم مدرسه خیلی گریه میکرد میگفت تو کلاس اگ بلد نباشه دعوام میکنن من تعجب کردم برا همچین چیزی انقدر ترسیده تااینکه غروب با ترس ولرز شدید از خواب پاشد دیدم تو خواب یه چیزایی میگه اصلا راضی نمیشد باهام حرف بزنه بعدازیک ساعت بهم‌گفت زنگ تفریح یه پسربزرگتر بهش گفته بیا جلوآب خوری اونجا از رو شلوار به جای خصوصی پسرم دست زده و رفته براهمین بوده ک دوروزه باگریه وترس میرفته...حالاهم میگه نیا به پسره چیزی نگو  بازم میترسه شدید.بااینکه من همیشه راجع ب بدنش وجاهای خصوصی واینکه فریاد بزنه فرار کنه باهاش حرف زدم و گفتم حتما این چیزارو به مامانی خبربده بازم قصد داشته به من نگه و این بارم من خودم چون شک کردم باهزارتا کلک وقصه وصحبت راضیش کردم بگه.بچم همش تب داشت نمیدونم ازترس اینجوری شده یا مریضه.دارو بهش دادم خابیده ازم قول گرفت ک فردا نره منم قول دادم ولی شنبه ک باهاش برم وقتی اون پسراحمق رو بهم نشون بده بنظرتون عکس العملم باید چی باشه ک دیگه جرات نکنه بچمو اذیت کنه آخه این کلاس اوله قبلا هم شنیده بودم بچه های بزرگتر پنجم ششم خیلی بی ادب هستن تموم معدم ب هم ریخته از ناراحتی

ببخشید گفتم خلاصه ولی خیلی طولانی شد بخدا خیلی اعصابم خرابه میگم مدرسشو عوض کنم ولی این مثلا بهترین مدرسه شهرمون بود وبعداز کلی تحقیق انتخابش کردم دیگه بقیه رو خدامیدونه چ خبره...ازهمون چیزی ک میترسیدم همون اول سال برا پسرم اتفاق افتاد.‌‌‌..من خیلی باهاش حرف زدم ازقبل ک اگ کسی چنین کاری کرد تو باید حتما ب مامان و معلم بگی من هرگز تورو دعوا نمیکنم چون تو هیچ کاربدی نکردی ولی بازم بهم نگفته بود 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما حتما حتما برو پیش مدیر و ناظم و بگو باید باهاش برخورد کنن خودت کاری بهش نداشته باش

بگو باید پدر مادرشو بخواین من باهاشون حرف دارم جدی باش و پیگیر اونا خودشون حساب پسررو میزارن کف دستش شما به بچه مردم بگی و دعوا کنی ممکنه به پسر خودت اسیب بزنه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

این کارو فقط باید بدی دس شوهرت خودش میدونه چیکارکنه،از تو حساب نمیبرن خیلی بی ادب و وحشین 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

یه کاری کنین اون پسره بدجوری ازتون بترسه و بشینه سر جاش .. اون روی نامهربونتونو نشون بدین .. خیلی خشک و خشن

برادر منم سالها پیش دچار همین آزارا میشد حتی انگشت پاش رو شکستن و مامانم رفت پیش پسره و چه غوغایی که به پا نکرد 😬😬😬

اگه تاپیکامو میبندم به خودت نگیر. میبندم پشه نیاد

بگو شوهرت بره حسابی پسره رو بترسونه 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
ببخشید گفتم خلاصه ولی خیلی طولانی شد بخدا خیلی اعصابم خرابه میگم مدرسشو عوض کنم ولی این مثلا بهترین ...

ترسیده و خجالت کشیده ایرادی نداره تو ارومش کن عزیزم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
ببخشید گفتم خلاصه ولی خیلی طولانی شد بخدا خیلی اعصابم خرابه میگم مدرسشو عوض کنم ولی این مثلا بهترین ...

با ی مشاور برای حال پسرت برو صحبت کن

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
برو به معلم بگو اول به پسره نگو مطمئنی پسرت راست میکه ؟

آره آخه از توخواب عصر باگریه وترس شدید بیدار شد دیدم میگه بابایی حسین کو حسین کووو

گفتم حسین کیه.دیدم رنگ و روش پرید یادم افتاد صبح هم گریه های بدجور میکرد میگفت توروخدا توهم باهام بیا تو مدرسه بمون بعد هی گفتم چی خواب دیدی ک کم کم تعریف کرد بعد گفتم مامانی خواب بوده یا واقعی اگ واقعی بوده باید بگی تا مدیر بچه هه رو حسابی تنبیه کنه بعد گفت میترسم دعوام کنی ولی آره یه پسره صدام زد گفت بیا شکلات بگیر بعد دست زد و رفت