2777
2789
عنوان

تو رو خدا بگین با حالت تهوع بارداریم چکار کنم کی تموم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 26 پست

سر بچه اولم داشتم ولی ماکارونی میخوردم الان اصلا این نمیتونم بخورم به نظرتان ربطی به دوقلو بودن داره

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
سلام عزیزم من موقع بارداریم وقتی تهوع داشتم صبح قبل از انیکه سرمو از بالش بردارم دوتا بیسکویت ترد (ک ...

حتما امتحان میکنم مرسی گلم

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت که بارداری، انشاالله به سلامتی زود خوب شی

ان شاالله تو هم ماه دیگه بیای از تهوع بگی گلم دامنت سبز بشه به حق فاطمه زهرا

برا من بعد سونو آنومالی تموم شد ۱۸ هفته و چار روز! فک کن ببین چ غذایی دوس داری همونو بخور چون گدسنگ ...

بخدا هیچی دوست ندارم هیچی

بخدا هیچی دوست ندارم هیچی

فک میکنی

برو اینستا چن تا غذا ببین بالاخره یه چیزی دلت میکشه حتی اگه مسخره باشه

سیب زمینی سرخ کرده دلت نمیخواد؟ 😁 کالباس؟ نخودچی؟ جوجه کباب؟😁 چمیدونم مثلا آش؟آبگوشت؟ فک کن دیگه دختر😁

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
فک میکنی برو اینستا چن تا غذا ببین بالاخره یه چیزی دلت میکشه حتی اگه مسخره باشه سیب زمینی سرخ کرده ...

نه بخدا اصلا هیچی امروز ناهار و شام نان و خیار خوردم....به نظرت چون دوقلوعه اینجوریه؟اخه سر دخترم لااقل ماکارونی میخوردم

فک میکنی برو اینستا چن تا غذا ببین بالاخره یه چیزی دلت میکشه حتی اگه مسخره باشه سیب زمینی سرخ کرده ...

من ک ویار داشتم همش دلم آبگوشت میخواست! دلم میخواس هر روز آبگوشت بخورم! چن وختم گیر داده بودم ب فسنجون😁 واااای یه مدت طولانس ماهی میخوردم یبار رفتم خونه مامانم ماهی داشت اصلا مث چی میخوردما انقد خوشحال شدم😂 ولی از مرغ خیلی بدم اومده بود😷

نه بخدا اصلا هیچی امروز ناهار و شام نان و خیار خوردم....به نظرت چون دوقلوعه اینجوریه؟اخه سر دخترم لا ...

نمیدونم فک نمیکنم

ولی خدایی اینستا برو چار تا غذا ببین اشتهات باز میشه

😁