2777
2789

از دیشب سرما خوردم،  یه لیوان آب دستم نداده شوهرم از صبح که رفته تا شب که اومده که یه زنگ نزده از موقعی ام که اومد خونه نشست پا تلویزیون و گوشی فقط بینش گاهی میگفت بهتری؟ عه چی شدی یهو!!  از کی گرفتی این ویروسو!  بد مریض که میشه عین...  میشه... آقا منم خدا میدونه چقد میرسم براش از سوپ و دمنوشو و بخور گرفته تا هر چی خوبه برا مریض الان میخوام منفجر بشم از گریه اومد بخوابه میگه چیزی میخوای برات بیارم  دیگه من هر چی بخوام کوفت کنم قاعدتا تا ۱۲ شب کوفتم کردم 😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم هرچقدر توقعت از اطرافیانت کمتر ، حالت بهتر...

پاشو برای خودت سوپ بذار به خودت برس پاشی...تو این دنیا خودت باید هوا خودتو داشته باشی.

وقتی خوب شدی به همسرت بگو ازت این انتظآر رو داشتم.الان حرفی نزن

خدای مهربان به قلب کسی که الان به پیامبرت دورد میفرسته (صلوات)آرامش عطا کن.منو دعا کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از مردا چه توقعاتی دارین

همینن دیگه

بلد نیستن بیچاره ها خب

ما زنا از بچگی اون حس مادری و محبت بی وقفه تو خونمونه

اما مردا نه

باید بهشون گفت تا کاری انجام بدن

مثلا بهش میگفتی برام سوپ درست کن یا اب پرتقال بگیر

یا هر چی که نیاز داشتی

باید بهشون بگی

سلام عزیزم من اخلاقای شوهرم مثل تو ولی چرا سخت میگیری چون مریضم شدی یه خورده حساس شدی ولی در کل یه خورده حالت ک بهتر شد باهاش حرف بزن و بهش بگو ک احتیاج به توجه داری 

خدایا هزار مرتبه شکرت به خاطر هیدیه قشنگت
سلام عزیزم من اخلاقای شوهرم مثل تو ولی چرا سخت میگیری چون مریضم شدی یه خورده حساس شدی ولی در کل یه خ ...

بهش بگم میگه من که عاشقتم و...  آخه عشق سر منو بخوره الان یکیو میخوام هوامو داشته باشه مامانمو میخوام😭😭😭😭😭

باشه خواهری ممنون از صبح دمنوش درست کردم ولی تمام جونم ضعف میره داغونم

شوهر من که حتی نمیگه ببرمت دکتر یا اصلا نمی فهمه مریضم...یکبار هی بالا می اوردم نگفت پاشو بریم دکتر از ساعت ۹ صبح تا ۳ ظهر بالا می اوردم...

اخر سر گفتم ول کن این به خودش نمیاد بذار تو دنیا خودش باشه...انقدر شد گفتم و کاری نکرد

یا بلد نبود یا نمیخواست دیگه رفتم آژنس گرفتم رفتم دکتر بعدش گفت میگفتی میبردم گفتم ممنون رفتم😑

خدای مهربان به قلب کسی که الان به پیامبرت دورد میفرسته (صلوات)آرامش عطا کن.منو دعا کنید