2777
2789
عنوان

برم قهر یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 56 پست

خستم از این همه بی تفاوتیش.مگه من مقصرم بچم دختره.مگه من واسش چیزی کم گزاشتم.همیشه همه چیز اماده بوده.بهش زنگ میزنم در صورتی که وقتی من بیرونم اون حای بهم زنگ نمیزنه ببینه من زندم یا مرده.الان اون راحت خوابه من تو حال با شرایطم رو زمین خوابم.یعنی دلش حتی نمیسوزه .یعنی اینقدر بهم بی توجه

منم بالاخره مادر شدم🤰💃

میدونی دلیلش چیه عزیزم؟ وابستگیت

چون داری فرکانس‌های منفی به شوهرت میفرستی

تو خودت رفتارای اونو داری با خودت تعیین میکنی 

رها شو 

اول رها باید بشی

شادباش

به خودت برس

عاشق خودت باش

جلو اینه از چهره ی خودت تعریف کن

عاشقانه به خودت برس و احترام بذار

وابستگیتو به شوهرت و محبتش به تو رو کامل از بین ببر

تو هم کمتر بهش محل بذار

اما جلوش شاد باش و زیاد به خودت برس

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خستم از این همه بی تفاوتیش.مگه من مقصرم بچم دختره.مگه من واسش چیزی کم گزاشتم.همیشه همه چیز اماده بود ...

بخاطر دختر بودن بچه ناراحته ؟

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »

قهر نرو ولی باهاش حسابی سرسنگین باش قبلش هم بهش هشدار کبری یازده بده😁

بگو خودت خواستی که دوستت نداشته باشم الانم اگه اینجام به خاطر بچمه ،چون ادمی که شرایط زن حامله رو درک نکنه ارزش وفاداری وعشق منو نداره

تو حرف بزن

بگو اگه خواهرت خیلی واست مهم و من واست مهم نیستم خیلی دیر نشده هنوز این طفل به این جهنم دعوت نکردیم 

تحدید کن بگو نمیزاریم بیاد 

و شما واسه خودت باش منم میرم پی کارم

آخه این جشن تعیین جنسیت چه مسخره بازیه که مد کردین؟!جشن گرفتین دعوا افتاد زندگیتون قاریمیش شد....

نه عزیزم واسه جشن نبود واسه اینکه بچم دختر بود.خواهرش دو تا دختر داشت به مامانم متلک پرونده مامانمم جوابشو داده که اگر زری دختر داره تو هم دو تا دختر داری

منم بالاخره مادر شدم🤰💃
خستم از این همه بی تفاوتیش.مگه من مقصرم بچم دختره.مگه من واسش چیزی کم گزاشتم.همیشه همه چیز اماده بود ...

اشتباه میکنی رو زمین می خوابی برو تخت بخواب بهش هم وابسته نباش 

میخوادنازشو بکشی منم یکیشو کنارم دارم الانم مایکم حساس تریم وایناخنگتر ک مارو درک نمیکنن میدونم سخ ...

بهش میگم نگاه کن داره لگد میزنه اما هنوز دستشو رو شکمم نزاشته .من با ذوق و شوق از اینده میگم اون انگار دیوار

منم بالاخره مادر شدم🤰💃
هیچ وقت نمیشه.هنوز نشده بشینه اسم بچو رو باهم انتخاب کنیم.

چرا اخه،  اینجوری که نمیشه زندگی کرد،  نمیشه بچه تربیت کرد

یروز بشینین صحبت کنین، بگو اگه من و بچتو نمیخوای طلاقم بده، بفرستم خونه بابام (الکی😈،  جدیش نکن یوقت) اگرم راضی هستی از زندگیت این کارا واسه چیه.  اما خودت جایی نرو که میگه خودش رفت،  من که مشکلی نداشتم