2777
2789
عنوان

برم قهر یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 56 پست
خدایا ببین بچه رو به کی میدی!؟مصلحتتو شکر...

به ما هم بعد ۸ سال داده.همیشه میگفت بچه نمیخوایم.بعد که دید حتی خانواده خودشم پشت سرمون حرف میزنن قبول کرد .میدونه و میبینه من چقدر خوشحالم اما.....

منم بالاخره مادر شدم🤰💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از همین میسوزم.من این وسط مگه مقصر بودم.

به جای سوختن سعی کن وابستگیت رو به شوهرت کم کنی با خودت بگو من باید خوشحال باشم که هستم دختر رفیق مامانش میشه با شوهرت هم کاری نداشته باش یا مدت بی محلش کنی خودش خوب میشه  

از طرف من بهش بگو حق داری ناراحت باشی شاید توی اقوام شما دخترها اونقدر ذاتشون بده که دختر رو از چشمتون انداختن وگرنه توی خانواده ما دختر نور چشمی حساب میشه یه عمو داشتم که چند روز پیش فوت شدن بهم میگفت برای پسر ذوق نکنی هرکی دختر نداره اُجاقش کوره .خودش شیش تا پسر داشت 

به جای سوختن سعی کن وابستگیت رو به شوهرت کم کنی با خودت بگو من باید خوشحال باشم که هستم دختر رفیق ما ...

اخه من کسی رو جز شوهرم ندارم خانوادم دورن.وقتی سر کار بودم به رفتارش توجه نمیکردم .اما الان که تو خونم بیشتر میرم تو فکر.نه تفریحی.نه بیرون رفتنی .افسرده شدم تو خونه.از اون ورم بی توجهی شوهری که اینقدر دوستش دارم.

منم بالاخره مادر شدم🤰💃
به ما هم بعد ۸ سال داده.همیشه میگفت بچه نمیخوایم.بعد که دید حتی خانواده خودشم پشت سرمون حرف میزنن قب ...

عیبی نداره...از خدا فرزندی سالم و صالح بخواه...خدا بعد سالها به ما بچه داد اما وقتی خانواده شوهرم حتی یه تبریک خشک و خالی بخاطر دخمل بودنش نگفتن بارها تو خلوتم گریه کردم....هرروز دستمو میزارم رو شکممو میگم تو آدم بزرگی میشی من میدونم مامان و خدارو هزاران هزاران مرتبه بابت این رحمتش شکر میکنم.

اخه من کسی رو جز شوهرم ندارم خانوادم دورن.وقتی سر کار بودم به رفتارش توجه نمیکردم .اما الان که تو خو ...

دقیقا میفهممت منم قبلا شرایط تو رو داشتم الان خیلی راحت کنار میام ودیگه لوسش نمیکنم اونم دیگه ناز نمیکنه چون میدونه نازکش نداره🤣 باید مثل بچه تربیتش کنی 

ما ادمها سه بار تربیت میشیم یه بار زیر دست پدر ومادر .یه بار زیر دست همسر ویه بار  در کنار بچه هامون .سخته اما شدنیه

عیبی نداره...از خدا فرزندی سالم و صالح بخواه...خدا بعد سالها به ما بچه داد اما وقتی خانواده شوهرم حت ...

عزیزم.زنده باشه دخمل نازت.من بیشتر خوشحالیم واسه همینه که قراره واسم یه مونس بیاد.حالا انگار پسر بود شبیه باباش والا

منم بالاخره مادر شدم🤰💃
عزیزم.زنده باشه دخمل نازت.من بیشتر خوشحالیم واسه همینه که قراره واسم یه مونس بیاد.حالا انگار پسر بود ...

خودتو ناراحت نکن...این روزا میگذره اما رفتارا هیچ وقت فراموش نمیشه...برا دخترت قرآن بخون..کتاب بخون...موتزارت گوش کن و بخدا توکل کن...قهرهم نکن مگه بچه ای؟خودت اسم انتخاب کن به شوهرتم بگو..

خودتو ناراحت نکن...این روزا میگذره اما رفتارا هیچ وقت فراموش نمیشه...برا دخترت قرآن بخون..کتاب بخون. ...

چشم عزیزم.مرسی از راهنمایت.

منم بالاخره مادر شدم🤰💃