2777
2789
عنوان

کیا باباهاشون اخلاقشون بده ؟

134 بازدید | 8 پست

من با اینکه متاهلم و سر زندگی خودمم خیلی ازش میرنجم بابت کاراش رفتاراش.شما چیکار میکنید؟ چطور کنار میاید ؟ چون عوض نمیشن که گاهی بدترم میشن

من خیلی غصه مامانمو میخورم

اوا چقدر شبیه منی البته پدر من خیلی از نظر مالی و عاطفی محبت میکنه زبونی نه ها جور دیگه ولی خب زود عصبانی میشه و زبونی هم نمی تونه ابراز علاقه کنه ...

مامانت هم هر چند ازش برنجه ته دلش دوسش داره به نظرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوا چقدر شبیه منی البته پدر من خیلی از نظر مالی و عاطفی محبت میکنه زبونی نه ها جور دیگه ولی خب زود ع ...

مامانم خیلی ازش سرد شده مجبوره ادامه بده بعد سی سال. نه پدرم از نظر مالی هم خوب حمایت نمیکنه بااینکه داره

خیلی اذیت میشه ادم من فک کردم ازدواج کنم ازش راحت میشم ولی بلاهایی سرم آورد که نگو و نپرس

والا پدر من از نظر مالی چیزی واسمون کم نذاشته

ولی دریغ از یه محبت

دریغ از یه مسافرت

یه گردش

یه خرید و...

کار تایپ،پاورپوینت،تحقیق،پروژه های اکسل رو با مناسب ترین قیمت انجام میدم.
خب چطور کم نزاشته بعد میگی خرید و اینا نیست؟

پول میده خودمون میخریم

ولی دوست نداره با ما حتی تا سره کوچه بیاد 

باهم خرید کنیم

کار تایپ،پاورپوینت،تحقیق،پروژه های اکسل رو با مناسب ترین قیمت انجام میدم.

بابای منم اخلاق گندی داره خیلی بد دله همش مامانمو اذیت میکنه بی دلیل بهش گیر میده دیگه خسته شدیم چند روز پیش خونه ما دعوا کردن بخاطر لباس مامانم. بیچاره یه بلوز بسته یقه گرد پوشیده بودا ولی این همش مرض داره میگه نکنه یکی زنمو دید بزنه. منم خیلی ناراحت شدم شوهر منو چی فرض کرده اون جای پسر مامانمه خیلی هم چشم و دل پاکه ولی بدبخت به همه شکاکه. ازش متنفرم