2777
2789
عنوان

خسته شدم از بس خواستگارام میان میبینن و میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 8081 بازدید | 223 پست
نمیگن حتی خودشونم معرفی نمیکنن اگرم بپرسیم میگن حالا میایم اگر قسمت شد میگیم

این خیلی خود خاهیه که ندیده نشناخته میرن خونه مردم

خوب حداقل اگه معرفی هم هست بیرون ببین اگه خوشت نیومدم کسی نمیفهمه دخترا چه گناهی کردن که انقد مظلوم واقع شدن خیلی ظلمه بخدا 

هر کی یه تقدیری داره خدایا خودت تقدیرم رو بخیر بگردون🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگن حتی خودشونم معرفی نمیکنن اگرم بپرسیم میگن حالا میایم اگر قسمت شد میگیم

خودتون هم زبون نداریدا اون موقع که به من خواستگار میخواست بیاد تا خونه زندگی کار و شغل تحصیلات و اینکه چندتا خواهر برادرن میپرسیدیم بعد میگفتیم نه اصلا کسیو راه نمیدادیم

بیرونش مردمو کشته باطنش خانواده رو 

من ازدواجم نکنم واسم مهم نیس دیگه قیدشو زدم وای رفتارای دیگران جوریه ک زجر میده جالب میدونی چیه همینایی ک اینجوری برخورد میکنن اگه یکی ازدواج کنه بیشترین احترامارو بهش میزارن 

ما کوچیکا خدامون بزرگه ❤️
اصلا پسر نمیاد فقط مادر و خواهر میاد جلسه اول

یعنی چی چرا راه میدی . تو با مادر و خواهر مگه میخوایی ازدواج کنی؟؟ من باشم اصلا راه نمیدم .  ماشاالله ۲۹ سالته  یعنی توی دانشگاه یا مراسمی جایی نتونستی با کسی آشنا بشی؟؟؟ اینجوری ازدواج واقعا یه جوریه که خود پسر نباشه

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
اصلا پسر نمیاد فقط مادر و خواهر میاد جلسه اول

عزیزم خوب شما ک کالا نیستین اونا انتخاب کنن پسرم باید بیاد ک شمام نظر بدین 

بهشون بگین ک اقازاده روهم بیارین باخودتون همدیگه رو ببینن دخترو پسر

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

منم شرایط شمارو دارم

32سالمه و چندین ساله همینم

خودمم میدونم مشکل چیه ها

ولی خب به درک فقط میگم خاااااک تو سرشوون لیاقت منو ندارن والا دختر به این خوبی خانمی هنرمند خوشگل باشخصیت😍🥰😁

من مسائل جزئی رو نادیده میگیرم، از نظر من همه مسائل جزئی هستند. 
من سنم واقعا کم بود توانایی اینکار رو نداشتم البته پخته تر از سنم بودم اما بازم نمیشه انکار کرد که ...

وای خدا .😔😔 چرا این فرهنگ از بعضی شهرا پاک نمیشه

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁