کلی تلاش میکنم اعتماد به نفس بدست بیارم باز تا ی خواستگار میاد تمام اعتماد به نفسم از بین میره میگم حتما زشتم که پشت سرشونم نگاه نمیکنن،الان 4 ساله وضعیت من همینه،
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیگن حتی خودشونم معرفی نمیکنن اگرم بپرسیم میگن حالا میایم اگر قسمت شد میگیم
خودتون هم زبون نداریدا اون موقع که به من خواستگار میخواست بیاد تا خونه زندگی کار و شغل تحصیلات و اینکه چندتا خواهر برادرن میپرسیدیم بعد میگفتیم نه اصلا کسیو راه نمیدادیم
یعنی چی چرا راه میدی . تو با مادر و خواهر مگه میخوایی ازدواج کنی؟؟ من باشم اصلا راه نمیدم . ماشاالله ۲۹ سالته یعنی توی دانشگاه یا مراسمی جایی نتونستی با کسی آشنا بشی؟؟؟ اینجوری ازدواج واقعا یه جوریه که خود پسر نباشه
به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ همخیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
یعنی بخدا استارتر اگر دفعه دیگه مادر و خواهر راه بدی بعد پسر ه رو نگی بیاد ک دخترو پسر هم رو ببینن ... بعدم بار اول بیرون قرار باشه،بخدا شیرمو حلالت نمیکنم