2777
2789
عنوان

من اصلا نمیدونم چی میخوام:/

309 بازدید | 15 پست

اصلا هدف ندارم نمیدونم میخوام چیکار کنم.

20 سالمه دیپلم گرفتم نشستم تو خونه بیکاار3سال😢

دلم میخواد برم دانشگاه درس بخونم گیتار یاد بگیرم و خییلی چیزای دیگه ولی هیچی منو به جلو هل نمیده.

افسرده شدم از بیکاری بی هدف دارم زندگی میکنم.

اصلا من نمیخوام اینطوری زندگی کنم.

از سکون متنفرم.

تازه عاشق رانندگی بودم من بابام راضی نمیشد مرداد ماه تولدم بابام اجازه داد برم آموزشگاه ثبت نام کنم تا الان نرفتم😐

همه چی واسم تو مرحله دوست داشتن میمونه.

من چیکار کنم بچه ها؟؟

کسی اینطوری بوده؟

خدایا شکرت🤲🍃

چقد مثه منی

فقط تو خیالم همه چیو دوس دارم و علاقه مندم😂😂

منم متولد مردادم فک‌کنم خصوصیات مشترکه😂😂😂😂😂😂

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

تنبل🤨

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا کپی پیست توام ی ویژگی دیگ هم اضافه بر اینا دارم اینه که پول ندارم حتی برا خرید یچیز کوچک که دلم خوش بشه حداقل

عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...

منم مثل تو ام بيست رو يك سالمه از دانشگاه انصراف دادم همه كلاسي هم ميخوام برم الان يك سال و اندي نرفتم البته من متأهلم الانم موندم از مسافرت برگشتيم كلاس خيالي برم يا كاست ناخن

باید خودت خودتو هل بدی ب جلو تا خودت نخوای دل خودت نخواد هیچ چیزی تغییر نمیکنه و هیچکس نمیتونه کمکت کنه منم دقیقا مث توام دیپلم گرفتم سه ساله نشستم تو خونه دیشب ساعت چهار صبح خوابم نمیبرد یهو گفتم از زندکی چی میخوای چرا بی حرکتی ده سال ایندت بازم میخوای تو همین خونه باشی بیکار بی هدف بلند شدم رفتم برنامه نوشتم واس کنکورم صبحش رفتم کتابخونه ثبت نام کردم رفتم لوازم گرفتم ک از اخر هفته یا شنبه بخونم و خودمو ب هدفم برسونم  

کاری کن ک تو سن چهل سالگیت از خودت راضی باشی ن اینکه حسرت عمری ک برباد رفته بدتر پیرت کنه

خدایا،گاهی نگاهی💖

فقط تنبلی

هیچ مشکلی نداری

به این فک میکنی کی صببببببببح زود پااااااشه

کی لباس بپوشه. بره بشینه سرکلااااااس

کی درس بخونه قبول شه ایین نامه رو

عزیزم یه تکون به خودت دادی حله😁😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
باید خودت خودتو هل بدی ب جلو تا خودت نخوای دل خودت نخواد هیچ چیزی تغییر نمیکنه و هیچکس نمیتونه کمکت ...

منم تصميم داشتم دوباره كنكور بدم رفتم دانشگاه انصراف بدم گفت دو س ميليوني بايد بدي هيچي ديگه كنسل شد گفتم برم ي چيزي ياد بگيرم كسب درامي كنم

آخه میدونید من رشتمو خودم انتخاب کردم بعدا دیدم چقدر سخته برام چقد از من و روحیاتم دوره.

میترسم دوباره اینطوری شه

میخواستم طراحی مد و لباس بخونم بعد گفتم نکنه اینم بشه مثل کامپیوتر😢

خدایا شکرت🤲🍃
فقط تنبلی هیچ مشکلی نداری به این فک میکنی کی صببببببببح زود پااااااشه کی لباس بپوشه. بره بشینه سر ...

نمیدونم

همش میگم نکنه به دردم نخوره نکنه خوشم نیاد.

خدایا شکرت🤲🍃