naznin97 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 4993 عنوان خانم های بچه دار لطفا 86 بازدید | 9 پست سلام خانماشما لکه روی لباس بچه روباچی پاک میکنید ؟؟خصوصا لکه میوه بچم الان ۸ماهشه بیشترلباساش لک گرفتن .ممنون میشم راهنمایی کنید .پیشبند ک اصلا نمیزاره ببندم ببندمم فایده نداره چون از موهاش تا پاهاش رو موقع غذاخوردن غدامیزیزه چون دوست داره خودش بخوره. هرسری هم نمیشه لباس قبل خوردن تنش کنی ک بگی دودست بزار برای غذاخوردن بعد دوباره عوض کن . سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره 1398/07/09 | 18:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman_baha عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 26380 پودر صابون بخر چند ساعت تو اب ولرم بزار حل بشه بعدم لباس رو توش بنداز و بزار چند ساعت بمونه لکه رو تمیز میکنه ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین
naznin97 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 4993 پودر صابون بخر چند ساعت تو اب ولرم بزار حل بشه بعدم لباس رو توش بنداز و بزار چند ساعت بمونه لکه رو ت ... جدی باصابون شستم ولی نرفت البته توش نذاشتم بمونه .ی بار باماشین یبارن بادست اما نرفت .ممنون اینم امتحان کنم لکه غذا افتاب بخوره میره اما لکه میوه نرفت سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
sefidbarfii عضویت: 1395/11/26 تعداد پست: 12387 پودرلکه برسپید .لکه روغنم میبره البته بایدقبل شست وشوبندازی تولکه بر
maman_baha عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 26380 جدی باصابون شستم ولی نرفت البته توش نذاشتم بمونه .ی بار باماشین یبارن بادست اما نرفت . ممنون اینم ا ... پودر صابون خیلی تمیز مینه ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین
naznin97 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 4993 پودرلکه برسپید . لکه روغنم میبره البته بایدقبل شست وشوبندازی تولکه بر ممنون سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
naznin97 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 4993 پودر صابون خیلی تمیز مینه فیروز دارم پودرش رو امتحان میکنم ممنون ازراهنمایتون سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
maman_baha عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 26380 فیروز دارم پودرش رو امتحان میکنم ممنون ازراهنمایتون فیروز عالیه اول کمی ازش بریز تو یه تشت و اب ولرم بریز تا کمی دونه هاش حل بشه بعد لباس رو بنداز توش تا چند ساعت بمونه بعد تمیز ابکشی کن ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین
naznin97 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 4993 فیروز عالیه اول کمی ازش بریز تو یه تشت و اب ولرم بریز تا کمی دونه هاش حل بشه بعد لباس رو بنداز توش ت ... حتماهمین کاررومیکنم مرسی که جواب دادی سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
maman_baha عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 26380 حتماهمین کاررومیکنم مرسی که جواب دادی ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین