2777
2789
عنوان

خانم های بچه دار لطفا

84 بازدید | 9 پست

سلام خانماشما لکه روی لباس بچه روباچی پاک میکنید ؟؟خصوصا لکه میوه بچم الان ۸ماهشه بیشترلباساش لک گرفتن .ممنون میشم راهنمایی کنید .پیشبند ک اصلا نمیزاره ببندم ببندمم فایده نداره چون از موهاش تا پاهاش رو موقع غذاخوردن غدامیزیزه چون دوست داره خودش بخوره. هرسری هم نمیشه لباس قبل خوردن تنش کنی ک بگی دودست بزار برای غذاخوردن بعد دوباره عوض کن .

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
پودر صابون بخر چند ساعت تو اب ولرم بزار حل بشه بعدم لباس رو توش بنداز و بزار چند ساعت بمونه لکه رو ت ...

جدی باصابون شستم ولی نرفت البته توش نذاشتم بمونه .ی بار باماشین یبارن بادست اما نرفت .

ممنون اینم امتحان کنم لکه غذا افتاب بخوره میره اما لکه میوه نرفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی باصابون شستم ولی نرفت البته توش نذاشتم بمونه .ی بار باماشین یبارن بادست اما نرفت . ممنون اینم ا ...

پودر صابون خیلی تمیز مینه

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
فیروز دارم پودرش رو امتحان میکنم ممنون ازراهنمایتون

فیروز عالیه اول کمی ازش بریز تو یه تشت و اب ولرم بریز تا کمی دونه هاش حل بشه بعد لباس رو بنداز توش تا چند ساعت بمونه بعد تمیز ابکشی کن

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
فیروز عالیه اول کمی ازش بریز تو یه تشت و اب ولرم بریز تا کمی دونه هاش حل بشه بعد لباس رو بنداز توش ت ...

حتماهمین کاررومیکنم مرسی که جواب دادی