2777
2789
عنوان

چرا من انقد ساده لوحم🤦‍♀️

489 بازدید | 17 پست

چیزایی از دهنم میپره ک نباید اصلا اینطور شه

مثلا میتونم درمورد یه چیز ک ازم سوال میکنن دروغ بگم ولی واقعیتش رو میگم ک درواقع ب کسی مربوط نیس ولی انگار من با این جمله بیگانم چون طرف درمورد چیزی سوال میکنه یا حرفی پیش میاد من اسرارم رو زود فاش میکنم اون لحظه ها میتونستم مثلا ب جا این ک اسرارمو فاش کنم دروغ مصلحتی بگم ولی این کارو نکردم🤦‍♀️

از خودم بدم اومد ک پشت سرهم اسرارمو فاش میکنم نمیتونم جلوزبون لامصبمو بگیرم و برا چن ثانیه هم شده عقلمو ب کار بندازم🤦‍♀️😣

از من ساده تر هست اخه😒

الانم دارم خودمو سرزنش میکنم

انگار مثلا دروغ میگفتم طرف میفهمید صاف راستشو گفتم ک مربوط ب اسرارم بود🤦‍♀️😣😓

کسای دیگ ب جز من تو اینجور مواقع عاقلانه تصمیم میگیرن و حرف میزنن اینم از من🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙁🙁

از دست خودم عصبانیمم ناراحتم 😖

دوس دارم زمان ب عقب برگرده و اونا اسرارمو نمیدونستن

کلا ایرادهای زیادی دارم باید رو خودم خیلییی کار کنم

هنوز موضوعو ک ب بابام گفتم اونم سرزنشم کرد و من خیلی بیشتر از دست خودم عصبانی و ناراحت شدمم

بابام گف ک ازتو ساده تر ندیدم😢خیلی ساده لوحی

هیچی نمیشی اگ اینطوری ادامه بدی و حالاحالا درس بشو نیستی😭😭 کاش زرنگ بودم نه ساده

چ طوری خودم رو محکم کنم و اینجوری ساده و ضعیف نباشم؟میخوام دیگ این اتقاقا پیش نیاد

جایی که عشق باشد،زندگی جریان دارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درواقع شخصیتت اینطوریه ونمیشه کاری کرد متاسفم    

واای اگ اینطوری پیش برم نابود میشم

فک میکنم تا اخر عمرم این اتفاق ک برام افتاد یادم نرههه و همش تو ذهنم بیاد  کاش با گذشت زمان امروزو فراموش کنممم چون بدجور ناراحت و عصبیم کرده

حرفو عوض کن اگه نمیخوای بگی بهش مثلا ی سوال خصوصی میپرسه بگو چرا میخوای بدونی؟ بعدش که گفت بگو آهاااا خب دیگه چه خبرا😂 کار ندارع که یکم فقط حواست جمع باشه😜 با حرص خوردنم درست نمیشه ولی همین که میدونی کارت اشتباهه خیلی خیلی خوبه💪

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
واای اگ اینطوری پیش برم نابود میشم فک میکنم تا اخر عمرم این اتفاق ک برام افتاد یادم نرههه و همش تو ...

یادت میره غصه نخور دیگه شد از این به بعد حواستو جمع کن

شوهر منم همینطوریه😕

دوس دارم الان خودمو خفه کنممم کاش ادما یه دکمه فراموش کردن داشتن میزدم امروزو کلااا از ذهنم پاک میکردم ک اینجور از دست خودم عذاب نکشم  

واای اگ اینطوری پیش برم نابود میشم فک میکنم تا اخر عمرم این اتفاق ک برام افتاد یادم نرههه و همش تو ...

سعی کن باسوالشون سوالی جواب بدی 

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
حرفو عوض کن اگه نمیخوای بگی بهش مثلا ی سوال خصوصی میپرسه بگو چرا میخوای بدونی؟ بعدش که گفت بگو آهااا ...

عاره باید همینکارو میکردم حرص میخورم ک چرا اینطور جواب ندادم ک از سرم واشون کنم واسه همین خودمو سرزنش میکنم ک چقد خنگمم   دیگ کلا ب خودم شک کردم ک عقل دارم یا نه خیلی گند بالا اوردمم    

عاره باید همینکارو میکردم حرص میخورم ک چرا اینطور جواب ندادم ک از سرم واشون کنم واسه همین خودمو سرزن ...

چند سالته؟ حرص نخور پیش میاد منم چه چیزای که لو ندادم😂 با تمرین خوب میشی نگران نباش بنظر من که طبیعیه 😜

چند سالته؟ حرص نخور پیش میاد منم چه چیزای که لو ندادم😂 با تمرین خوب میشی نگران نباش بنظر من که طبیع ...

ابان ماه میشم ۲۰

بدتر این ک بابامم ازم ناامید شده😭

حق داره من دختر ساده لوحیمم از خودم بدم اومد نمیتونم خودمو ببخشممم😞حالا کی این اتفاقو فراموش کنم خداداند دوس دارم سیلی بزنم ب خودم از حرصصص

فقط الان خودمو ب فوش بستم

نمیدونم چرا انقدرر خنگ تر و ساده تر شدم

حواسم جم نیس مراقب نیستم

باید بهتر میشدم ولی بدتر شدمم

خودمم تعجب کردم ک چرا اسرامو گذاشتم کف دستشون

قبلا اینطوری نبودم ینی ب این شدتتت نبودم

ابان ماه میشم ۲۰ بدتر این ک بابامم ازم ناامید شده😭 حق داره من دختر ساده لوحیمم از خودم بدم اومد ن ...

من 26سالمه 20سالم بود همینطوری بودم بابات یادش میره ولی وقتی سوتی میدی خودت نکنش تو بوق کم کم از ذهن ها پاک میشه 

من 26سالمه 20سالم بود همینطوری بودم بابات یادش میره ولی وقتی سوتی میدی خودت نکنش تو بوق کم کم از ذهن ...

میدونی تو ک منو نمیشناسی لااقل ب تو بگم چ سوتی دادم خالی شم اصن وضعم خرابه..تو کلاس دانشگاه استاد فامیلی منو ک خوند گف اهل فلان شهری منم گفتم خیر اونم گف اخه فامیلیت مال اون شهره منم گفتم ما فامیلیمونو عوض کردیم (اصلاالزومی ب گفتن این حرف نبوددد🤦‍♀️من خنگگ چرا اینوگفتم نمیگفتم مثلا چی میشد)فک کنم کل کلاس شنید..اخه لزومی نداشت واقعا بگم فامیلیمونو عوص کردیم باید میگفتم مگه قراره این فامیلیم باعث شه اهل اون فلان شهری ک گفتین باشه اهل شهر خودمم

انگاراین فامیلی جدیدم مال یه شهره ک اونجا اکثرا این فامیلی رو دارن استادم میگ اهل اونجایی منم گفتم نهه باید ب همین یه کلمه اکتفا میکردم  ولی وقتی اون دوباره گف اخه این فامیلی مال اهالی اون شهره منم درست اینجاشتباه کردم ک گفتم اخه مال ما یه چیز دیگ بود عوض کردیم وگرنه اهل شهر خودمم..کنار استاد یه پسر بود ک لیست اسامی رو داده بود بهشو همونجا ابستاده بود اون ک صد درصد شنیده