الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام بچه ها خوبین؟من این ماه ای یو ای کردم از روز ۳ بعد ای یو ای هم شیاف پروژسترون دارم میزارم هنوزم تموم نشده دیروز باید پری میوم هنوز نیومده پنجشنبه و جمعه خیلی حسش میکردم ولی الان حس پری اصلا ندارم زیر دلمم خیلی سفت شده البته روز ۱۱ بعد لقاح از دادم منفی بود الانم یکم سینه هام درد گرفته به نظرتون باردارم یا عوارض پروژسترون هست اگر کسی میدونه خواهشا راهنماییم کنه
ممنون عزیزم، رشدش متوقف شد امروز با دارو سقط کردم😭😭😭😭😭😭😢
خیلی ناراحت شدم برات عزیزم😔چند هفته بودی ؟قلبش تشکیل شده بود؟علتش معلوم شد؟
تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
هشت هفته بودم رفتم برای قلبش، سونو گفت رشدش تو 7 هفته مونده و قلبشم نمیزنه..الان شوهرم نمونه داره می ...
انشالله که خیره عزیزم،حتما به صلاحت نبود،منم دو تا سقط داشتم قبلا
تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰