2777
2789
عنوان

اوناییکه موعد پری شون هست و هنوز پری نیومده بیاین باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2999 بازدید | 289 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها خوبین؟من این ماه ای یو ای کردم از روز ۳ بعد ای یو ای هم شیاف پروژسترون دارم میزارم هنوزم تموم نشده دیروز باید پری میوم  هنوز نیومده پنجشنبه و جمعه خیلی حسش میکردم ولی الان حس پری اصلا ندارم زیر دلمم خیلی سفت شده البته روز ۱۱ بعد لقاح  از دادم منفی بود الانم یکم سینه هام درد گرفته به نظرتون باردارم یا عوارض پروژسترون هست اگر کسی میدونه خواهشا راهنماییم کنه

سلام بچه ها خوبین؟من این ماه ای یو ای کردم از روز ۳ بعد ای یو ای هم شیاف پروژسترون دارم میزارم هنوزم ...

والا عزیزم منکه دیگه اعتقادی به علائم ندارم، من حاملگی دوم رو در اقدامم، این ماه تمام علائم بارداری اولم رو داشتم مو به مو... ولی آز منفی شد...

فقط باید صبر کنیم تا آز

ممنون عزیزم، رشدش متوقف شد امروز با دارو سقط کردم😭😭😭😭😭😭😢

خیلی ناراحت شدم برات عزیزم😔چند هفته بودی ؟قلبش تشکیل شده بود؟علتش معلوم شد؟

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
خیلی ناراحت شدم برات عزیزم😔چند هفته بودی ؟قلبش تشکیل شده بود؟علتش معلوم شد؟

هشت هفته بودم رفتم برای قلبش، سونو گفت رشدش تو 7 هفته مونده و قلبشم نمیزنه..الان شوهرم نمونه داره میبره تهران آزمایشگاه ژنتیک ببینه چ خبره😢

😍😀
هشت هفته بودم رفتم برای قلبش، سونو گفت رشدش تو 7 هفته مونده و قلبشم نمیزنه..الان شوهرم نمونه داره می ...

انشالله که خیره عزیزم،حتما به صلاحت نبود،منم دو تا سقط داشتم قبلا

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰