منم چون شيرم كم بود از چهارماهگى دكتر گفت بهش حريره بادام بدم سوپو بعدتر.
برنج إيرانى رو بشور بذار خشك شده آسياب كن، بادوم رو هم پوستشو لكن و آسياب كن، من دقيق چند واحد بود يادم نيست، ولى مثلا دو قاشق برنج و يه قاشق بادام و يه قاشق شكر رو ميذاشتم تو يه واحد شيرخشك( قاطى شده با بل كه آماده خوردنه) بپزه، بعد بخش ميدادم
سوپ رو هم بدونه هويج و سيب زمينى و يه تيكه سينه مرغ يا قلم ميذاشتم بپزه با رب و نمك، بعد با گوشتكوب له ميكردم، رقيق تر از پوره ميشد و به شدت خوشمزه، ميدادم بهش، يادش بخير