2777
2789
عنوان

چیکارکنم عشقم ازم سردبشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2525 بازدید | 94 پست

استادِ پاچه گیری و پِر دادن پسرا هستم!

در صورت تمایل برای شرکت در کلاسهای خصوصی جهت پاچه گرفتن عدد ۱ را شماره گیری فرمایید!

با تچکر

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیبی دیدی ازش؟ بعد دوسال هیجانا خوابیده تازه داری واقع بین میشی حتما اون چیزی نیست که همیشه میخواس ...

هیچ عیبی نداره متاسفانه.بااینکه هیچ تعهدی درقبال من نداره وفقط دوستیم خیلی کارا واسم کرده خودم میدونم این حقش نیس شداما خودمم یهویی اینجوری شدم.حس میکنم ادم بی لیاقتی هستم

منم 6 سال پیش همین حسو داشنم

بالاخره دلشو شکستم و با شوهرم ازدواج کزدم

اما به خداوندی خدا قسم هرروز آثار نفرینشو تو زندگیم میبینم

با اون خوشبخت تر میشدم شاید

کاربری قبلیم ترکیداین یکی رو نترکونید لطفا
استادِ پاچه گیری و پِر دادن پسرا هستم! در صورت تمایل برای شرکت در کلاسهای خصوصی جهت پاچه گرفتن عدد ...

امضات عالیه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
زیادی بهت محبت کرده واسه اونه حالا کاری کنه ازت سرد شه یک درصدم بفهمی ازت سرد شده دیونه میشی به این ...

کاش واقعا همینجوری باشه که شمامیگی حسِ الانه من خیلی حس بدیه کاش حداقل دوباره دوسش داشته باشم امااینجوری نباشم

میشه دلشو نشکنی؟گناه داره.خودتو بزار جاش..بزار یکم بگذره شاید دوباره مثل قبل شدی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
اِع😐 فک کردم پاکیدمش🤔

خودت زیر پستات نمیبینیش ینی😕😐

هیچ عیبی نداره متاسفانه.بااینکه هیچ تعهدی درقبال من نداره وفقط دوستیم خیلی کارا واسم کرده خودم میدون ...

تو رو قرآن بیشتر فکر کن

من تجربه دارم که میگم

ما هم دقیقا شرایط تو رو داشتیم دوست بودیم برام همه کار میکرد باادب پولدار قشنگ بود اما من خر زدم زیر همه چیز رفتم با پسرعمم عقد کردم(چون خودم سرد شدم پدرمم مجبورم کرد البته)الان هرروز عذاب وجدان دارم 

کاربری قبلیم ترکیداین یکی رو نترکونید لطفا