یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام دوست مهربونم خیلی خوشحالم که ب این مسیر هدایت شدین، استادعباسمنش درفایلاشون بطورپراکنذه ب این سوالا جواب دادن اما لازمه ک ب طورکامل محصول رو داشته باشید تابتونید ب جوابتون برسید. منم مدتی مثل شما دنبال جواب این سوالم بودم تااینکه بااستاد امیرهمتی ک نویسنده پرفروش ترین کتاب فراسو شفا زندگی ک به سه زبان دنیا ترجمه شده و نتایج کاربراشون همه از کشورای فرانسه، بلژیک، آمریکا هستن، و نتایج رو داخل کانال واسه بقیه قرارمیدن واقعا محشره. دوره تله پاتی دوره رهایی دوره مدیتیشن و.. کامله ودوتا از ویس ایشون داخل کانال شون رایگانه، قبلا شاگرد استاد عباسمنش بودن ولی فوق العاده ب اوج رسیدن من با دوره ایشون متحول شدم و درمحصولات اسمشون هست حتی در سایت ها معروف شدن دوست عزیز پیام من اتفاقی نیس امیدوارم جدی بگیری مشکل منم مث تو بود ولی با مشاوره استاد همتی واقعا واقعااا تونستم زندگیمو ب حالت قبل برگردونم و شوهرم دیگه عصبی نمیشد و دعوا نمیکرد. حتما حتما باایشون صحبت کن و مشاوره بگیر https://t.me/www_amirhemmati_com