2777
2789
عنوان

پنهان کاری شوهرم

539 بازدید | 23 پست

سلام خانوما

شوهر من چند وقته بی حوصله ست

اخمو

همش سر دعوا داره

میره خونه مامانش میاد بدتر میشه

کلا میخاد فقط باهام دعوا کنه

میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال مقصر کردن بقیه نباشید همیشه هم تقصیر بقیه نیست یه مقدار دور وبر خودت رو بگرد ببین چیزی نشده ؟برای خوشحالی شوهرت کاری کردی؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سلام دوست مهربونم خیلی خوشحالم که ب این مسیر هدایت شدین، استادعباسمنش درفایلاشون بطورپراکنذه ب این سوالا جواب دادن اما لازمه ک ب طورکامل محصول رو داشته باشید تابتونید ب جوابتون برسید. منم مدتی مثل شما دنبال جواب این سوالم بودم تااینکه بااستاد امیرهمتی ک نویسنده پرفروش ترین کتاب فراسو شفا زندگی ک به سه زبان دنیا ترجمه شده و نتایج کاربراشون همه از کشورای فرانسه، بلژیک، آمریکا هستن، و نتایج رو داخل کانال واسه بقیه قرارمیدن واقعا محشره.  دوره تله پاتی دوره رهایی دوره مدیتیشن و.. کامله ودوتا از ویس ایشون داخل کانال شون رایگانه، قبلا شاگرد استاد عباسمنش بودن ولی فوق العاده ب اوج رسیدن من با دوره ایشون متحول شدم و درمحصولات اسمشون هست حتی در سایت ها معروف شدن دوست عزیز پیام من اتفاقی نیس امیدوارم جدی بگیری مشکل منم مث تو بود ولی با مشاوره استاد همتی واقعا واقعااا تونستم زندگیمو ب حالت قبل برگردونم و شوهرم دیگه عصبی نمیشد و دعوا نمی‌کرد. حتما حتما باایشون صحبت کن و مشاوره بگیر https://t.me/www_amirhemmati_com

منم دیشب مادرشوهرم رسما و واضح به شوهرم گفت ولس کن لوسش نکن زیاد اهمین نده. بهش شوهرمم چیزی نگفت فقط گفت فک کردم گشنشه😪😪😪اومدیم خونه گله کی کردم گفتم انگار من کنیزم تو این خونه میگن اهمیت نده قشنگ یادش دادم چی بگه😘😘

وزن اولیه 60😭وزن فعلی 64/500💜قد165🌹وزن هدف65 الی 70💖💖
عصبیا😀

نه اصلا 

ولی مقصر کردن دیگران و پیش داوری درست نیست اگه یه خانم باسیاست باشه شوهرش میاد تو مشتش تعداد کسانی که مریضن و نمیشه براشون کاری کرد کمه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ