2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد اما شوهرم میگه بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 2384 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطش اینکه من کوته فکر گفتم نمی تونم خرج بچه رو بدم. تازه خونه و ماشین و .... خریده بودم و کلی قسط د ...

😔😔😔عزیزم

گرنگهدارمن آن است که من میدانم 😍😍😍شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد💝💝💝
ربطش اینکه من کوته فکر گفتم نمی تونم خرج بچه رو بدم. تازه خونه و ماشین و .... خریده بودم و کلی قسط د ...

وای درست مثل من. چقدر سخته . درکت می کنم. منم بچه ام رو فدای مسائل بی خود کردم. خدایا منو ببخش  

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
وای درست مثل من. چقدر سخته . درکت می کنم. منم بچه ام رو فدای مسائل بی خود کردم. خدایا منو ببخش   ...

الهی آمین.

کاش خدا ببخشه. کاش اون بچه ببخشه.

کاش گشایشی بشه و این همه درد و رنج تموم بشه.

وای همش فک میکنم بعدا به خاطر اینکه سقط نکردم به بچه محل نمیده  یعنی مهرش به دلش میشینه

از خدا بخاه مهر شو تو دلش بندازه..اصلا هم فک نکن به اینکه محلش نخاد داد.اینم بچشه مثه اون دوتای دیگه.من جای شما بودم سفت و سخت میگفتم من بچمو سقط نمیکنم.هرگز نکن این کار رو عزیزم.هرگززززززززز .

عزیزم نندازش گناه داره من خودم الان سه پسر دارم سومی تازه 9 ماهشه موقع حامله بودم شوهرم راضی نبود ولی نگفت که بندازش فقط میگفت سخته دوتا داریم سومی روهم بیاریم ولی من خودم دوست داشتم بچم دنیا بیارم خلاصه نگهش داشتم تو حاملگیم ماشین خریدیم اوضاع مالی مونم از قبل خیلی بهترشد خدا شاهده من واسه پسر سومیم بهترین لباس وسیله رو خریدم دوتا بچهام بیمارستان دولتی بود این یکی شخصی برد شوهرم اولش کمی سخت هست ولی بخدا الان خیلی خوشحال هستم پسرمم 9 ماه شه از دیدنش لذت میبرم من خودم یک بار بچه سقط کردم هنوز که هنوز عذاب وجدانش ولم نمیکنه انشالله که مشکلات شماهم برطرف بشه سقطش نکن انشالله به برکت اون طفل معصوم زندگی تونم بهتر میشه

وای همش فک میکنم بعدا به خاطر اینکه سقط نکردم به بچه محل نمیده  یعنی مهرش به دلش میشینه

آره عزیزم چرا نشینه اتفاقآ بیشتر مهرش میشینه الان شوهر من صبح که میره سرکار بوس بغل میکنه پسرم باز غروب که میاد اول همون بوس بغل میکنه 

الهی آمین. کاش خدا ببخشه. کاش اون بچه ببخشه. کاش گشایشی بشه و این همه درد و رنج تموم بشه.

خدا کنه همه چی درست بشه. این مدت خیلی عذاب کشیدم. خیلی داغون شدم. ایکاش نگه اش داشته بودم و به خدا و اراده اش شک نمی بردم. به نوعی خودم رو مقصر تموم این ماجراهای این مدت می دونم. باور نمی کنید چقدر العفو گفتم و محلم نذاشته ، باور نمی کنید چقدر دعا ، ختم ، چله ، نذر و نیاز و نماز کردم و اوضاع بر نگشته. باورتون نمی شه. تو رو خدا از من درس بگیر و باور کن. چقدر منتظرم که این برزخ تموم بشه و خدا بهم نگاه کنه. شاید دیگه لایق نباشم که فرشته اش رو بهم بده. من دااااغونم. تو دیگه اشتباه منو نکن. با دست خودم زندگی ام رو زدم خراب کردم. الانم درمان نازایی برام اعصاب و روحیه نذاشته. من دارم کیفر پس میدم اما نمی دونم تا کی قراره ادامه داشته باشه. 

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
خدا کنه همه چی درست بشه. این مدت خیلی عذاب کشیدم. خیلی داغون شدم. ایکاش نگه اش داشته بودم و به خدا و ...

نا امید نشو عزیزم انشالله بزودی زود خدا یه فرشته خوشگل نصیبت کنه انشالله همیشه هرچی تو زندگی میخای خدا بهت بده عزیزم

خدا کنه همه چی درست بشه. این مدت خیلی عذاب کشیدم. خیلی داغون شدم. ایکاش نگه اش داشته بودم و به خدا و ...

من که دکتر و دارو و ... نتیجه نداد. تخمک خریدم و رحم اجاره کردم.

ولی اونهایی که اول راهن و می خوان سقط کنن قشنگ منو ببینن.

نا امید نشو عزیزم انشالله بزودی زود خدا یه فرشته خوشگل نصیبت کنه انشالله همیشه هرچی تو زندگی میخای خ ...

خدا از دلت بشنوه. ایکاش خدا اول منو ببخشه که عذابم تموم بشه و بعدفرشته اش رو بهم بده که مرهم دردم بشه.