2777
2789
عنوان

وای خدا امشبم زهرمارم شد

778 بازدید | 55 پست

امشب رفتم خونه خاله بامادرشوهرم مهمونی نرفتم بخاطر بی احترامی ک ب من کرد قرارنبود واس شام بمونم خونه خالم ولی وقتی اصرار کرد موندم زنگ زدم ب شوهرم اونم اومد بعد کلی اصرارالبته حالاک اومدیم خونه میگه چرا منو کشوندی من دوست ندارم بیام تو همیشه عادتته بمونی هرجا میگه هیچ جا بجز خونه مامانت نرو اینقدگفت و گفت اخر گریه کردم الانم باهام قهره بگید چیکارکنم باهاش خودشم یاسر کار یاخوابه بیرونم نمیبره منو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرت قرمز

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

مشکل منوداری منتهامن خودمم دلم زیادمهمونی نمیخواد .اوایل سختم بود ولی الان عادت کردم بیرون خیلی کم ب زور اونم فقط شبا گردش باماشین 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره