2777
2789
عنوان

خانوما هر کی حلقه لاغری داره بیاد اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 45 پست
وای خدای من پس اگر بده چرا درستش کردن آخه 😱

نمیدونم. ولی فیله هاتونو تا میتونید قوی کنید. عضله های چارسر رو قوی کنید. این حلقه به هیچ دردی نمیخوره و فقط درد اضافه میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3308774/چله-ایه-ی-۲۹-سوره-مومنون-برای-خانه-دار-شدن-خیییلی-مجرب-بیاین-دوستان

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

اسی حلقه خوبه ولی به اندازه شبکه جام جم یه خانومی رو اورده بودن چندسال پیش وزنش خیلی بالا بوده ولی با حلقه لاغر لاعر شده بود.اما دوستم انقد از صبح تا شب زد معده درد گرفته بود.خلاصه بزن ولی به اندازه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
اسی حلقه خوبه ولی به اندازه شبکه جام جم یه خانومی رو اورده بودن چندسال پیش وزنش خیلی بالا بوده ولی ب ...

باید دوساعت بعد از غذا بزنی با معده پر مسلمن درد معده میگیری

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

اوکی تا حالا ۴ نفر شدیم 

من گوشیم داره خاموش میشه ولی اگه گروه زدین خبرم کنید حلقه منم از این بزرگاس تقریبا ی هفته اس میزنم

گروه آبی وزن شروع۶۲ وزن هدف۵۵ تاریخ شروع۹۸/۹/۱۲  دعا کنید تاعید به هدفم برسم 😍
دوست عزیز توضیح دادم بالاتر

بله تا دیدم جواب بقیه رو دادید سریع پاک کردم ولی دیگه خونده بودید😊

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
باید دوساعت بعد از غذا بزنی با معده پر مسلمن درد معده میگیری

اره نمیدونم کیا میزده فقط میگفت معدم درد گرفت

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن