2777
2789

سلام من امسال نامزدی کردم شوهرم 23 سالش و من 19 سالم من پارسال رفتم دانشگاه پیام نور رشته علوم تربیتی و خواهرشوهرم بعد چند بار کنکور امسال قبول شده علوم تربیتی پیام نور و سه تا از دوستامم امسال همین رشته قبول شدن و من خیلی ناراحتم  بخاطر اینکه دوس ندارم کسی از اطرافیانم هم رشتم باشه مخصوصا خواهر شوهرم، چون دوس ندارم زندگیش و رشتش مثل من باشه دوس دارم ک انصراف بدم از دانشگاه و بشینم بخونم برای کنکور تا ازش بهتر بشم ولی شوهرم میگه حسود نباش و واسه تغییر دانشگاه و رشته دیره چیکار کنم دارم عذاب میکشم ک رشتش مثل منه خیلی بدم میاد بگید چجوری آروم بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا یه رقابته ببین کی موفق تر میشه تو این رشته

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....

عزیزم از کسی که علوم تربیتی میخونه بعیده این جوری حرف بزنه و طرز فکرش این باشه 

مگه لباسه یا کفشه 

حساس نباشین 

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

چرا واقعا ؟! حتی یک درصدم درکت نمیکنم!

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !