پسرم ۳۶روزشه از ساعت ۹ خوابیده الاناس ک بیدار شه تا صبح من چیکارکنم از دستش خدااا
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین عزیزم اون شب و.روزش.گم کرده نباید بزاری بعد از ظهر بخوابه به زور بیدا. نگهش دار یه ساعت اینا کافیه بعد خودش خسته میشه یا غروب رو به زور بیدار کن باهاش بازی کن وقتی خودت میخوای بخوابی بخوابونش تمام شب و میخوابه
پاشو برا فردا ظهر ناهار درست کن تا پسرت بیدار میشه
بعد ک بیدار شد بازی کن باهاش تلویزیون ببین.
بعدم بخوابین باهم تا فردا ظهر.
ناهارتم ک امادس 😄
فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊