2777
2789
عنوان

نی نیم روزبروز لاغر تر میشه چرا؟

204 بازدید | 14 پست

وزن تولدش4کیلو بود ،هفته دیگ میره تو 4 ماه وزنش5900چیکارش کنم اصصلا وزن نمیگیره ،درضمن شیرخشکیه فقط یک ماهشیر داشتم بهش بدم،میخوام فرداببرمش متخصص بگم یه ارمایش بنویسه ده روز پیش ازمایش عفونت ادراری گرفتن ازش گفتن عفونت نداره ،اشتهاش خیلی کمه ،کم میخوابه خیلی شیطونه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم ربطی ب شیطونیش ک نداره اخه راه ک نمیره ک بگیم واسه اون لاغر میشه

چون شیر خوره نمیشه زیاد توصیه کرد فقط شیر خشک سوپرامیل رو شنیدم وزن دهی خوبی داره ببرش دکتر شیرشو عوض کنه 

درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤
خوابش خوبه؟ بالا نمیاره؟  مطمینی رفلاکس نداره؟ بعد از شیر خوردن خودش رو سمت عقب کمانه میکنه؟

خوابش خیلی کمه ،خیلی هم بالا میاره بعد شیر خوردن پشتشو ماساژ میدم اما بازم بالا میاره ،نمیدونم رفلکس داره یا نه

خوابش خیلی کمه ،خیلی هم بالا میاره بعد شیر خوردن پشتشو ماساژ میدم اما بازم بالا میاره ،نمیدونم رفلکس ...

خوب بالا میاره که معلومه رفلاکس داره واسه همین خوابش خوب نیست

واسه همین وزن نمیگیره

ببرش متخصص گوارش اطفال احتمالا شیرخشک اپتامیل پپتی بهش میده

خوابش خوبه؟ بالا نمیاره؟  مطمینی رفلاکس نداره؟ بعد از شیر خوردن خودش رو سمت عقب کمانه میکنه؟

خیییییلی کم شیر میخوره اصلا میلی به شیر خوردن نداره بزور یکم بهش میدم ،ک وونم بالا میاره ،خیلی هم اب دهنش میریزه فک نکنم از الان دندون دربیاره ،اما همش لباسش و دور گر نش خیسه

خوب بالا میاره که معلومه رفلاکس داره واسه همین خوابش خوب نیست واسه همین وزن نمیگیره ببرش متخصص گوا ...

اول ببلاک دادم بدنش لکه های قرمز درمیورد دکتر گف نان بده دیدم وزن نمیگیره دکتر گف اپتامیل معمولی بده تونو دادم اسهال شد دوباره نان میدم

خیییییلی کم شیر میخوره اصلا میلی به شیر خوردن نداره بزور یکم بهش میدم ،ک وونم بالا میاره ،خیلی هم اب ...

رفلاکس هست

دلیل همه اینها

متخصص گوارش اطفال هم ببرش البته الان باید متخصص کودکان هم بدونن

ولی گوارش بهتره

اول ببلاک دادم بدنش لکه های قرمز درمیورد دکتر گف نان بده دیدم وزن نمیگیره دکتر گف اپتامیل معمولی بده ...

الرژی هم داره 

نان اصلا خوب نیست

میگم اصلش باید دکتر بگه ولی معمولا اپتامیل پپتی باید بسازه بهش