2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد سه روز تأخیر 163 بود، 72 ساعت بعد شد 350 یا 360

دکتر میگفت اصلا خوب نیس 😥

اما نی نی دختره 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

خداییش هلاک اینم که نذر و نیاز میکنید و آه و ناله که خداااااا فقططططط بهمون بچه بده.....

بعد که باردار شدید میگید حالا پسر باشه😊

من یک مادرم .یک همسر.یک دختر.یک خواهر.ولی در وجود تمام این آدمها در ته ته قلبشان ...دخترکیست که از بازی دنیا ترسیده ...دستهایش را روی چشمهایش گذاشته ...پشت به دنیا و رو به دیواری ایستاده ...دخترکی که به دنیا نمیخواهد بازگردد
نه اصلا برام جنسیت مهم نیست فقط میترسم ک مشکلی باشه

انشاءالله که سالمه ولی توو اولین سوال گفتی ک بتا پایین نشونه پسره 

من یک مادرم .یک همسر.یک دختر.یک خواهر.ولی در وجود تمام این آدمها در ته ته قلبشان ...دخترکیست که از بازی دنیا ترسیده ...دستهایش را روی چشمهایش گذاشته ...پشت به دنیا و رو به دیواری ایستاده ...دخترکی که به دنیا نمیخواهد بازگردد

عنوان تاپیکتم خودش گویاست .

خدا حفظش کنه برات عزیزم

ممنون ❤️

همچنین نی نی شما رو

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

عزیزم بتا ک یهوو نمیشه مثلا ۱۰۰۰۰از صفر شروع میشه و یک روز درمیون اینطورا دو برابر میشه ۱۰۰.۲۰۰.۴۰۰...

و عدد بتا سن بچه رو نشون میده بتای من ۵۰۰۰ بود و پسر عددشم بالا بود چون من  با تاخیرازمایش دادم و سنش بیشتر بود

درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤
انشاءالله که سالمه ولی توو اولین سوال گفتی ک بتا پایین نشونه پسره 

آره میخواستم ببینم ک واقعا همچین چیزی هست یا بخاطر دلداری الکی بهم گفتن ، توکل به خدا برام دعا کن دوستم همه چی خوب پیش بره

تشخیص جنسیت جنين ۱۲ هفته با ۸۰ درصد تشخیص و با کمترین هزینه 🤰👼

فقط با ارسال عکس سونوگرافی NT

جنسیت ثمر عشق خود را بدانيد😍❤nini_shenas

#تشخیص #تعین_جنسیت#دختر#پسر#

زایمان#بهترین#  ممنون میشم پیج اینستام فالوکنید نظرات مامانها رو ببنید

nini_shenas