2777
2789
عنوان

یه غذای آسون ولی خوشمزه بگید درست کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 27 پست

پیاز داغ سرخ کن گوشت چرخ شده اضافه کن

بعد رب وگوجه اضافه کن نمک بزن درشو بذار آب بندازه و کمی آب بریز توش تا جا بیفته 

با سیب زمینی سرخ شده و برنج 

...

مرغ سوخاری و سیب زمینی

...

کتلت مرغ

.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوکو سیب زمینی.ساده ترم داریم!!!!

😍

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

دو پیازه..سیب زمینی ابپز کن .میخای زود هم ابپز بشه نگینی کن ریز .بزار ابپز بشه ۵ دقه ای امادست...بعد پیاز سرخ کن .اون سیب زمینی ها رو له کن به پیازا اصافه کن .زردچوبه و نمک و فدفل و ادویه و نعنا داغ بریز روش.اگه خوب نیست این غذا بگو برم گزینه بعدی

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
سیب زمینی خلالی سرخ کن بعد به پیاز رنده کن توش تخم بزن هم بزن بعد بریز رو سیب زمینی درشو بزار با س ...

😍

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

من ساعت 2 اومدم خونه زود برنج شستم سیب زمینی و دم پختک درست کردم ،تا آماده بشه سالاد و ماست گذاشتم تنگش،کلا نیم ساعت زمان نبرد تا غذا رو بیارم همه چی آماده بود 

کلا سخت نگیر

به خاطر اینکه غذای سرخ کردنی درست نکنم 

دو پیازه..سیب زمینی ابپز کن .میخای زود هم ابپز بشه نگینی کن ریز .بزار ابپز بشه ۵ دقه ای امادست...بعد ...

خیلی دوس دارم اینو  

اگ خواستی گزینه بعدم بگو😂

خیلی دوس دارم اینو   اگ خواستی گزینه بعدم بگو😂

گزینه ها زیادن خو😆😆😆کله جوش میتونی.... .پاستا ...کشک بادمحون ....خوراک گوشت چرخ  کرده و قارچ...قارچ و سیب زمینی و سس مایونز و خیارشو و گو جه.....مرغ و قارچ....اسنک....نرگسی اسفناج....سبی زمینی سرخ شده با مرغ ریش ریش شده.....گشنم شد ولم کن بابا

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)