2777
2789

كسي نبود بهت بگه نكن اينكار احمقانه رو؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چقدر شما را دوست دارم

نظر لطفته عزيزدلم😘😘😘

خوشحالم همچين حسي داري

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چرا وقتی یه خانم بچه دار با یه پسر مجرد ازدواج میکنه همه میگن واااای چه خوب و این حرفا!برعکسش میشه کاره احمقانه؟؟؟؟🙁✌🏾

🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾
چرا وقتی یه خانم بچه دار با یه پسر مجرد ازدواج میکنه همه میگن واااای چه خوب و این حرفا!برعکسش میشه ک ...

چون معمولا بچه رو‌خاتم‌باید نگه داره حداقل بیشترین تایم با خانومه

معلومه بچه پیش مادرش خیلی بهش خوش میگذره

ولی این بچه اون اقاست و خانم میشه نامادری در حالیکه باید مثل یه مادر واقعی بهش برسه و شب بیداری و دردسر بکشه. اخرشم میشه نامادری

چون معمولا بچه رو‌خاتم‌باید نگه داره حداقل بیشترین تایم با خانومه معلومه بچه پیش مادرش خیلی بهش خوش ...

خوب چه اشکالی داره مادری کنه واسه اون بچه!!😉

خوب چه اشکالی داره مادری کنه واسه اون بچه!!😉

هزار تا مانع هست

ممکنه خانواده شوهرش نذارن

یا خود بچه لحباز باشه

اوههههه هزار اا دلیل برا نشدن هست

اینهمه تو سایت هستن حتی شوهراشون راضی نمیشن خانم باردار بشه

هزار تا مانع هست ممکنه خانواده شوهرش نذارن یا خود بچه لحباز باشه اوههههه هزار اا دلیل برا نش ...

در هر صورت نمیشه گفت کاره اشتباه با احمقانه😅