2777
2789

کتاب بورس در بیست دقیقه رو دان کن بخون

اول هم از خرید ارز اولیه شروع کن

کارگزاری آگاه هم خوبه ثبت نام اینترنتی داره

یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم دوست دارم یاد بگیرم ولی همسرم میگه به دردت نمی خوره پولمو دادم‌بهش اون برام خرید می کنه ولی بهم راه و چاهشو یاد نمیده دوست ندارم پولم دستش باشه می خوام خودم یاد بگیرم تا حالا سود خوبی هم داده 

ممنون عزیزم کارگزاری اگاه چیه

یه مقدار مطالعه کنی متوجه میشی

باید کد بورسی بگیری و برای خرید سهام باید بری به سایت کار گزاری که ازش کد گرفتی

یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅
سلام منم دوست دارم یاد بگیرم ولی همسرم میگه به دردت نمی خوره پولمو دادم‌بهش اون برام خرید می کنه ولی ...

شما هم میتونی 

کتاب بورس در بیست دقیقه رو بخون

بعدم برو سایت irvex.ir اونجا به صورت مجازی با فضای بورس آشنا میشی

بعد خودت میتونی خرید و فروش کنی

ولی من پیشنهاد میدم اولین خرید ارز اولیه بخر که ضرر نکنی

شما هم میتونی  کتاب بورس در بیست دقیقه رو بخون بعدم برو سایت irvex.ir اونجا به صورت مجازی با ...

اره ی ارز اولیه هفته پیش اومده بود خریدم ولی در کل می خوام یاد بگیرم نرم افزار ایزی تریدر هم نصب کردم ولی هنوز بلد نیستم باهاش کار کنم

اره ی ارز اولیه هفته پیش اومده بود خریدم ولی در کل می خوام یاد بگیرم نرم افزار ایزی تریدر هم نصب کرد ...

کد از کار گذاری مفید گرفتی؟ باید آموزشش رو خودشون تو سایتشون گذاشته باشن

اوهوم بجهرم 😍

اونایی که مثل من تازه میخوان یاد بگیرن بیاین یه گروه بزنیم

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...

با ۱۰۰ هزار تومن هم میتونی شروع کنی

ولی اگه از ریسک میترسی پیشنهاد من ۵۰۰ تا ۱ ملیونه

از ریسک نمیترسی و به خودت مطمئنی ۸۰ درصد نقدینگیت