2777
2789
دوستان دخترم امسال باید بره پیش دبستانی و ظاهرا" پیش دبستانی برداشته شده و برخی از مدارس فقط دارند. من هم سمت چیذر مدرسه زینب را پیدا کردم. ولی امروز در مورد موسسه زبان رنگین کمان تحقیق کردم. اونها هم از ساعت 8:30 تا 13 بچه را نگه میدارن و پیش دبستانی هم دارن. ولی اولویت با زبان انگلیسی است. زیر نظر آموزش و پرورش هم هستند. (شعبه پاسداران، چیذر)
به نظرتون کدومشو ثبت نام کنم. تا حالا هم مهد کودک میرفته و جامون داره عوض می شه و باید هر چه سریعتر تصمیم بگیرم.
من با مراکز تخصصی کودک موافق نیستم مخصوصا برای مرحله پیش دبستان دختر من یک سری شعر و کلمات طوطی واری رو یاد گرفت(البنه نه رنگین کمان) ولی اگر اولویتتون در زندگی بچه زبان انگلیسیه خوب این راهو انتخاب کنین.به نظر من روی زبان مادری اثر می ذاره و قطعا روی آموزش مرحله ابتدایی هم بی تاثیر نیست چون خود کلاس اول دبستان به اندازه کافی برای بچه سخت هست چه برسه به این که بخواد با یک سری لغات و جملات نامفهوم انباشته شده در مغز وارد این مرحله بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون که نظر دادید.بعد از ظهر ها هم میگین 2 روز در هفته نزارمش؟ می دونید دخترم 12 تعطیل بشه من تا برسم خونه ساعت 17 هست و باید پهلوی باباش بمونه . می خوام برای بعد از ظهرش برنامه بریزم. خسته میشه بنظرتون؟

سلام مامان های عزیز. می تونین از طریق این لینک  http://bafarzandam.com/آموزشگاه-زبان-رنگین-کمان/  درباره آموزشگاه زبان رنگین کمان اطلاعات بدست بیارین. لطفا خودتون هم اگر اطلاعات دارین اینجا اضافه کنید تا کمکی به مادران در حال انتخاب بشه. 

عزیزم 

دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی با دو شعبه فعال در شمال و غرب تهران همه ازشون تعریف میکنند 

دخترم مشکل اضطراب جدایی و عدم توجه و تمرکز داشت مدیر مهد کودک رنگین کمان  ایشون رو معرفی کردند 

با نقشه مغزی رنگی که در کلینیک پاسدارانشون انجام دادم 

این مشکلات ریشه یابی شد  و از طریق  لورتا نوروفیدبک  و مشاوره کودک برطرف شد 

ممنون از خانم دکتر ساداتی و کادر درمانی ایشون  و مدیریت محترم مهد کودک رنگین کمان شعبه پاسداران 

خط ویژه جهت رزرو وقت در شعبه گیشا و پاسداران:

۰۲۱۸۲۸۰۸۵۸۸