2777
2789

چرا اینجورین با پسراش خوبه ولی با دختر نه همش باهام کل کل میکنه دوس داره منو همیشه مقصر بدونه اشکمو درمیاره هر چی کمکش میدم کارای خونه رو انجام میدم به چشمش نمیاد ولی یه دقیقه بشینم دنیا رو رو سرم خراب میکنه واقعا چه مادریه اخه کسی که هر دقیقه اشک دخترشو دراره چجوری انتظار داره تو پیری دستشو بگیری خیلی دلم گرفته خانما از بی کسی اینجا دردو دل کردم 😔😔

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3308774/چله-ایه-ی-۲۹-سوره-مومنون-برای-خانه-دار-شدن-خیییلی-مجرب-بیاین-دوستان

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

فکر کردم‌گفتی مادر شوهر خواستم بگم‌من‌من‌من‌،عزیرم تا یه حدی ش طبیعیه کلا انسان با همجنس خورش زیاد کنار نمیاد ،مث بابا ها که با پسرا کل کل دارن ،ولی خب مامان شما خیلی زیاده روی میکنه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر منم همینطوریه مجرد بودم اصلاااا نمیساخت با من همش دعوا و گریه منو در میاورد منو عصبی کرد اعصابم خیلی ضعیف شد

الان ک ازدواج کردم هر از گاهی اعصابمو خورد میکنه و از پشت تلفن کل کل میکنیم

🧸🤎

مادر منم همینطوریه مجرد بودم اصلاااا نمیساخت با من همش دعوا و گریه منو در میاورد منو عصبی کرد اعصابم ...

بخدا یه وسیله تو خونه گم بشه میگه این برداشته و گمش کرده تا دیگه گریه نکنم ول کن نیست اخرشم مشخص میشه خودش یا یکی دیگه برداشته.من دلمم نمیخواد ازدواج کنم اینجوریم خیلی ادیتم

منم اینجوریم تو کارا همیشه به دادش میرسم اخرش میگن کدوم کارو کردی بره ما هر چی محبت کنم نمیفهمن

من برادر ندارم دوتا خواهر کوچیکتر از خودم دارم ولی مادرم توقع داره من به اونا احترام بزارم همیشه به من نفرین میکته ولی ندیدم یه بار به اونا چیزی بگه 

تنهایه تنها غمگین و رسوا🤦‍♀️😔

هر کی یه تقدیری داره خدایا خودت تقدیرم رو بخیر بگردون🙏