2777
2789
حس میکنم همش الکیه، نمیدونم 

والا من هر سه تاشو گرفتم

قهوه و تارو ت چیزایی ک برام اومد مثل هم بود

ولی پاستور کلا برعکس گفت همه چیو

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من هر سه تاشو گرفتم قهوه و تارو ت چیزایی ک برام اومد مثل هم بود ولی پاستور کلا برعکس گفت همه ...

تو این سایت اینترنتی گرفتی یا فرد خاصی؟ 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

من و خواهرم فال قهوه و تار باهم گرفتیم برا خواهرم هر چی گفت راست در اومد. حتی مرگ داییم. ولی برا من اصلی ترین چیزی ک بایست راست دربیاد در نیومد. بقیه چیزاشم یادم نیست ولی چندتا ک یادمه راست دراومد

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
من و خواهرم فال قهوه و تار باهم گرفتیم برا خواهرم هر چی گفت راست در اومد. حتی مرگ داییم. ولی برا من ...

ععع پس نمیشه ب حرفاشون اعتماد کرد

ععع پس نمیشه ب حرفاشون اعتماد کرد

ظاهرا نمیشه50-50است

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
ظاهرا نمیشه50-50است

منم تارو ت و قهوه رو گرفتم کاملا شبیه هم بود حرفاش

ولی پاستور کلاااا مخالف اون دوتا گفت

اینقد اعصابم خورد شد

منم تارو ت و قهوه رو گرفتم کاملا شبیه هم بود حرفاش ولی پاستور کلاااا مخالف اون دوتا گفت اینقد اعصا ...

بنظرم ذهنت و اصلا درگیرش نکن بسپر به خدا کاراتو. میدونم چ حسی داری همش دوسداری 1جوری از آیندت باخبر شی ولی همش الکیه. من دلخوش کردم ب حرف بنده خدا بعد اون اتفاق نیفتاد ضریه بدی خوردم

بنظرم ذهنت و اصلا درگیرش نکن بسپر به خدا کاراتو. میدونم چ حسی داری همش دوسداری 1جوری از آیندت باخبر ...

واقعا باید این کارو بکنم

با حرفاشون دارم خودمو داغون میکنم از بس بهش فکر کردم

واقعا باید این کارو بکنم با حرفاشون دارم خودمو داغون میکنم از بس بهش فکر کردم

اره واقعامیفهمم چی میگی بهش فکرنکن. ان شاءالله خدا خودش کارتو درست کنه

اره واقعامیفهمم چی میگی بهش فکرنکن. ان شاءالله خدا خودش کارتو درست کنه

ممنون عزیزم

آروم شدم یکم

انشاءالله خدا هر چی میخوای بهت بده

ممنون عزیزم آروم شدم یکم انشاءالله خدا هر چی میخوای بهت بده

قربونت برم گلی جون

من سالهاست پیش یه نفر میرم سید هست کارش عالیه حتی اسم ادمو نمیپرسه تا حالام هر چیری بهمون گفته 90 درصد درست بودن خدا خیرش بده

دستشم خیلی سبکه و خیره 

تا زمانی ک با کفشهای من راه هایی را که رفته ام نرفته ای لطفا قضاوتم نکن....