تنهااااااااایی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 212 عنوان کسایی اطلاعات خوب راجب کار کردن با تردمیل دارن میشه بیان 63 بازدید | 17 پست میخواستم بدونم پیاده روی تقریبا تند نیم کافیه تو طول روز؟ 1398/07/08 | 17:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهااااااااایی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 212 بعد اینکه برای لاغر کردن بازوام تاثیر داره؟
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28610 من از آروم شروع میکنم تندش میکنم چند دقیقه میدوام بعد دوباره کندش میکنم حدودا ۵۵ دقیقه طول میکشه فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
مامانjanan عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8984 من دوتا نيم ساعت ميرم يبار صبح يبار شبكمترين سرعتم ٤/٥ هست بيشترين ٥/٥ جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28610 تردمیل و پیاده روی برا نتاسب اندام خوبهخوب وقتی راه میری حرکات دست انجام بده فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
مامانjanan عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8984 بعد اینکه برای لاغر کردن بازوام تاثیر داره؟ دوتا دمبل بگير دستت دمبل نيم كيلوييبعده يه مدت يك كيلويي كن جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
__كـــاتـريـن__ عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 1928 ثابت شده مثلا ۲ دقیقه با سرعت ۲ پیاده روی کنی ۲ دقیقه بعدی با ۴ بدویی تا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حالا هرتایمی کمد نظرته بهتر جواب میگیری پیاده روی برعکس روی تردمیل چربی سوزی بیشتری داره ولی به شدت مراقب باش نخوری زمین 💫من تصویری هستم از آنچه به گمانت میبینی...💫
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28610 تاثیر خوبی گرفتی ازش؟ بله همیشه الان ۹ ساله دارم فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
تنهااااااااایی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 212 تردمیل و پیاده روی برا نتاسب اندام خوبه خوب وقتی راه میری حرکات دست انجام بده انجام میدم کلا ۴،۵ کیلو اضافه وزن دارم وبازوام چاق شده متنفرم الان ده روزه با تردمیل شروع کردم حالا درکنارش دراز نشستم قراره برم بعد برم باشگاه واسه فرم دهی
"هورام"21502 عضویت: 1392/04/02 تعداد پست: 18483 بخوای بهتر نتیجه ببینی سرعتشو کم و زیاد کنمثلا اول کم بعد متوسط بعد زیاد دوباره کم متوسط زیاد تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
تنهااااااااایی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 212 ثابت شده مثلا ۲ دقیقه با سرعت ۲ پیاده روی کنی ۲ دقیقه بعدی با ۴ بدویی تا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حالا هرتایم ... مرسی ممنون،من خودم شنیدم پیاده روی تند بیشتر اثر داره تا دویدن
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28610 انجام میدم کلا ۴،۵ کیلو اضافه وزن دارم وبازوام چاق شده متنفرم الان ده روزه با تردمیل شروع کردم حالا ... خوب باید زمان بدیدپشتکار داشته باشید نتیجه میگیرید فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
تنهااااااااایی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 212 من دوتا نيم ساعت ميرم يبار صبح يبار شب كمترين سرعتم ٤/٥ هست بيشترين ٥/٥ خوبه.
مامانjanan عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8984 انجام میدم کلا ۴،۵ کیلو اضافه وزن دارم وبازوام چاق شده متنفرم الان ده روزه با تردمیل شروع کردم حالا ... ٤ كيلو چيزي نيس كمن ١٧ كيلو اضافه دارمماه پيش ٤ كيلوشو با تردميل و روژيم كم كردمالانم ميرم باشگاه روزاي فرد باشگاه روزاي زوج خونه تردميل + رژيم جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖