2777
2789

من از آروم شروع میکنم تندش میکنم چند دقیقه میدوام بعد دوباره کندش میکنم حدودا ۵۵ دقیقه طول میکشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تردمیل و پیاده روی برا نتاسب اندام خوبه

خوب وقتی راه میری حرکات دست انجام بده

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

ثابت شده مثلا ۲ دقیقه با سرعت ۲ پیاده روی کنی ۲ دقیقه بعدی با ۴ بدویی تا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حالا هرتایمی ک‌مد نظرته بهتر جواب میگیری 

پیاده روی برعکس روی تردمیل چربی سوزی بیشتری داره ولی به شدت مراقب باش نخوری زمین

💫من تصویری هستم از آنچه به گمانت میبینی...💫
تاثیر خوبی گرفتی ازش؟

بله همیشه 

الان ۹ ساله دارم

تردمیل و پیاده روی برا نتاسب اندام خوبه خوب وقتی راه میری حرکات دست انجام بده

انجام میدم کلا ۴،۵ کیلو اضافه وزن دارم وبازوام چاق شده متنفرم الان ده روزه با تردمیل شروع کردم حالا درکنارش دراز نشستم قراره برم بعد برم باشگاه واسه فرم دهی

انجام میدم کلا ۴،۵ کیلو اضافه وزن دارم وبازوام چاق شده متنفرم الان ده روزه با تردمیل شروع کردم حالا ...

خوب باید زمان بدید

پشتکار داشته باشید نتیجه میگیرید

انجام میدم کلا ۴،۵ کیلو اضافه وزن دارم وبازوام چاق شده متنفرم الان ده روزه با تردمیل شروع کردم حالا ...

٤ كيلو چيزي نيس ك

من ١٧ كيلو اضافه دارم

ماه پيش ٤ كيلوشو با تردميل و روژيم كم كردم

الانم ميرم باشگاه روزاي فرد باشگاه روزاي زوج خونه تردميل + رژيم 

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖