2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم  اگه فضولی نباشه میشه بپرسم دلیل شما چیه

خب من الان سی و دو سالمه و نامزدم 

احتمالا  تابستون دیگه عقد و عروسی با هم 

دیگه تا بچه بیارم  بالای سی و پنجم 

چون میخوام اول قبولی دکتری هم بیارم بعد که دانسجو شدم برای بارداری اقدام کنم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

من بچه اولم رو سال ۹۴ تو سن ۳۶ سالگی دنیا اوردم یه پسر ناز خوشگل سالم الحمدالله

بچه دومم رو عید ۹۷ تو سن ۳۹ سالگی یه دختر ناز نمکی سالم دنیا اوردم

خدا رو شکر

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت

ربطی به ازدواج زود نداره من از ۲۸ سالگی تا الان که شده ۳۵ سالم درگیر بچه آوردنم. بعد از دو بار سقط اگر خدا برام سالم نگهش داره دی ماه به دنیا میاد

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺